Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Aroma van Rijst Al Raii

Veel mensen weten niet dat iedere witte rijst zijn eigen unieke smaak heeft en denken dat ze allemaal hetzelfde. Bij de goedkoper merken is het wel zo dat ze hetzelfde smaken maar dit is omdat die merken rijst geen smaak of aroma heeft. Bij merken zoals Rijst Al Raii is het een heel ander verhaal.

Wanneer je kijkt naar de A-merken van rijst is ieder merk verschillend en de aroma ook. Sommige merken witte rijst hebben zelfs verschillende soorten ieder met zijn eigen smaak en aroma. Als je een traditioneel gerecht wil maken met rijst moet je er dan ook voor zorgen dat je de juiste soort rijst hebt want anders smaakt het nergens naar.

Mensen die zelfs thuis Arabische gerechten maken klagen vaak dat het nooit smaakt zoals ze dat eerder geproefd hebben en dit komt meestal doordat ze een smaakloos rijst gebruiken van een goedkoop merk. Snelkookrijst is bijvoorbeeld geen goede keuze voor de meeste gerechten en het heeft een platte smaak. Als je echt lekkere gerechten wil maken is Rijst Al Raii een goede optie. Het is een rijst vol van smaak met rijke aroma. Wanneer Rijst Al Raii kookt ruik je ook meteen de lekkere aroma.