Pakhuis Delft
Image default
Sport

Met een Kettler hometrainer behaalt u uw sportieve doelen met gemak

Met de Kettler hometrainer kunt u uw conditie verbeteren, revalideren of afvallen. Wat uw streven ook is, door de verschillende gebruikersprogramma’s is deze hometrainer voor alle doeleinden geschikt. Daarbij heeft een hometrainer vele voordelen. Hoeveel mensen hebben er geen duur sportschoolabonnement om vervolgens te concluderen dat ze geen tijd hebben voor een regelmatig bezoek? Met een Kettler hometrainer bij u thuis kunt u elk moment van de dag opstappen. Of u nu gaat voor een pittige training of gewoon even tussendoor uw benen wilt strekken. Ideaal dus als u weinig tijd heeft of als u op een laagdrempelige manier wilt beginnen met sporten.

Wat is een betrouwbaar adres voor uw hometrainer?

Als u een hometrainer gaat aanschaffen wilt u dit natuurlijk doen bij een betrouwbare winkel. Een fijn adres voor al uw fitnessapparatuur is Hometrainer.nl. Deze winkel heeft een uitgebreide webshop, maar ook een grote showroom in Hilversum waar u deskundig geholpen wordt. In de showroom kunt u diverse merken fitnessapparaten bekijken en uitproberen. Naast de Kettler hometrainers hebben ze Flow Fitness hometrainers, maar ook de topmerken Hammer en Tunturi zijn vertegenwoordigd. Niet op zoek naar een hometrainer maar een ander fitnessapparaat? Ook voor crosstrainers, roeitrainers, loopbanden en accessoires bent u bij Hometrainer.nl aan het juiste adres.

Koop uw Kettler hometrainer inclusief een fijne service

Als u uw Kettler hometrainer of hometrainer van Flow Fitness of één van de andere merken bij Hometrainer.nl aanschaft, bent u verzekerd van een goede service achteraf. Zo wordt uw aankoop kosteloos bij u thuisbezorgd en kunt u direct beginnen met fietsen. Door de 100 dagen bedenktijd kunt u rustig nagaan of de hometrainer in het gebruik ook daadwerkelijk bij uw wensen past. In het eerste jaar na aankoop van uw hometrainer van Flow Fitness, Kettler, Hammer of Tunturi kunt u daarbij gebruik maken van de gratis servicedienst.