Pakhuis Delft
Image default
Geschenken

Bij dit bedrijf kun je allerlei promotiematerialen laten bedrukken

Wie een écht uniek cadeau wil geven aan collega’s of zakenrelaties, kiest voor de kwaliteit van Promocompany. Bij dit bedrijf kun je allerlei promotiematerialen laten bedrukken in jouw huisstijl. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw bedrijfslogo op jouw relatiegeschenken af te laten drukken of kies voor een unieke slogan. Je vindt altijd een uniek cadeau wat bij jou en jouw bedrijf past, want dit online promotiebedrijf beschikt over een bijzonder uitgebreid assortiment aan verrassende producten. Heb je er bijvoorbeeld ooit eens over nagedacht om een strandbal als relatiegeschenk te geven? Dit, en nog veel meer, is mogelijk! Als jij het kunt bedenken, kun je het bij dit promotiebedrijf laten maken.

Hoe werkt het bedrukken van jouw promotiematerialen?

Als jij een strandbal, bijvoorbeeld, als relatiegeschenk wilt geven, ga je eerst aan de slag op de website van Promocompany. Je kunt hier jouw eigen logo uploaden en puzzelen met diverse kleuren en teksten. Wanneer je tevreden bent over jouw ontwerp, ontvang je na de bestelling een digitale proefdruk binnen vier uur. Dit is een voorbeeld en weergave van het door jou samengestelde product. Je krijgt dan een goed beeld van de grootte van jouw ontwerp op het relatiegeschenk en je ziet hoe de door jou gekozen kleuren eruit komen te zien op de strandbal. Wil je liever andere promotiematerialen laten bedrukken? Je hebt bij dit bedrijf de keuze uit diverse producten, waaronder de volgende:

  • Tassen
  • Paraplu’s
  • Schrijfwaren
  • Elektronische gadgets
  • Sportartikelen

Je ziet het al, er is bij Promocompany voor ieder wat wils te bestellen. Je rekent bij dit bedrijf bovendien altijd op een snelle levering en verzending.

Ontwerp vandaag nog een unieke verrassing voor jouw collega’s

Plaats direct jouw bestelling en ga aan de slag met het creëren van een leuke en originele verrassing voor jouw collega’s en zakenrelaties. Kun je jouw gewenste promotiematerialen niet vinden of het je vragen over hoe het bedrukken in zijn werk gaat? We raden je dan aan om even telefonisch contact op te nemen met de eigenaars van dit bedrijf. Zij denken dan met jou mee over welke mogelijkheden het beste bij jou en jouw bedrijf passen.