Pakhuis Delft
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor laminaat van Quick Step?

Bent u thuis of op kantoor toe aan een nieuwe vloer? Dan is het belangrijk om een vloer te kopen die kwalitatief goed is, maar ook stijlvol en sterk. Door te kiezen voor een laminaatvloer van Quick Step heeft u die garantie en kunt u er jarenlang tegenaan. Maar wat maakt een laminaatvloer van Quick Step zo bijzonder? Welke voordelen heeft het merk Quick Step allemaal te bieden voor wie een kwaliteitsvloer zoekt?

Veel variatie qua stijlen

Wat Quick Step als vloerenmerk in de eerste plaats interessant maakt, is de grote variatie aan stijlen die dit merk te bieden heeft. Als Belgisch merk dat al 30 jaar bestaat, kunt u met Quick Step qua woonstijlen alle kanten op. Houd je van een industriële stijl? Dan kunt u bijvoorbeeld uit de voeten met de Muse collectie, waarin u onder andere de varianten gerookte blauwsteen en grijze of zwarte leisteen kunt terugvinden. Maar ook voor een klassieke houten look, een Scandinavische vloerstijl of juist een hypermoderne vloer bent u bij het merk QuickStep aan het juiste adres. De keuzemogelijkheden zijn dus groot.

Waterbestendige vloeren van topkwaliteit

Het mooie van Quick Step is dat de vloeren van hoge kwaliteit en volledig waterresistent zijn. Mocht je onverhoopt vocht op de vloer laten komen, dan zijn QuickStep vloeren daar goed tegen bestand. Ook door het naaddichte oppervlakte hoeft u niet bang te zijn voor intrekkend vocht en beschikt u over een vloer die tegen een stootje kan.

Een duurzame keuze als het op vloeren aankomt

Ideaal aan Quick Step vloeren is dat u de garantie heeft op een duurzame vloer, die lang meegaat. Ook het milieu vaart wel bij een vloer met een lange levensduur. De keuze voor QuickStep geeft je de garantie dat u een vloer in bezit krijgt, die met gemak decennialang zonder problemen meegaat. Een vloer die dus niet meer vervangen hoeft te worden.

Een kleurvaste vloer die er jarenlang tegenaan kan

Een van de grote voordelen van laminaatvloeren van QuickStep is het feit dat deze vloeren kleurvast zijn. U loopt dus geen risico op een vloer die in de loop van de tijd verkleurt en lelijk wordt. Dat betekent voor uzelf at u er jarenlang tegenaan kunt en uw vloer mooi blijft. Dit geldt ook wanneer u meubels op de vloer plaatst, of het nu gaat om een boekenkast of een tv-meubel.

Een QuickStep vloer is eenvoudig door uzelf te leggen

Een prettige eigenschap van QuickStep vloeren van laminaat, is dat u deze zelf eenvoudig kunt leggen. Dit is zeker het geval als u kiest voor kliklaminaat. Deze kunt u zelf leggen, door de planken vast te klikken. Succes en geniet vooral van uw nieuwe vloer de komende tijd!

https://mijnvloeropmaat.nl/categorie/laminaat/quickstep/