Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Boek een heerlijke overnachting in een hotel in Sluis

Wilt u er graag even lekker tussenuit in eigen land? Wat dacht u dan van een overnachting in een hotel in Zeeland, in Sluis bijvoorbeeld? Wanneer u even helemaal tot adem wilt komen, kunt u het beste kiezen voor een luxueus hotel zoals Rivers Hotel & Restaurant. Bij dit hotel bent u te allen tijde verzekerd van optimaal comfort en kunt u even helemaal tot rust komen. Ideaal wanneer u een drukke werkperiode achter de rug heeft, of wanneer u even samen met uw partner van elkaars gezelschap wilt genieten. In dit hotel bevindt zich tevens een restaurant. U hoeft dus niet ver te lopen om ergens lekker een hapje te kunnen eten. De menukaart van dit restaurant is veelzijdig en is met uiterste zorg samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor een avondje heerlijke huisgemaakte tapas, waarbij u geniet van dorstlessende cocktails.

Ontdek de regio

Bent u in de avond aangekomen bij het hotel en heeft u na een goede nachtrust en een heerlijk ontbijt er zin in om erop uit te gaan? Dan biedt dit hotel in Sluis u vele mogelijkheden. De omgeving is namelijk onwijs mooi! Er zijn vele wandel- en fietsroutes die u langs allerlei historische vestingwallen en pittoreske dorpjes leiden. Ook is de kust vanuit het hotel makkelijk te bereiken. Heeft u kinderen mee op uw vakantie naar Zeeland? Zij vinden het grote speelparadijs of de struisvogelboerderij in de buurt geheid een succes! Kortom; wanneer u een hotel in Sluis boekt, zult u zich nooit vervelen!

Ook last-minute mogelijkheden

Wilt u spontaan overnachten in Zeeland? Ook dan zit u bij Rivers Hotel & Restaurant goed. Hier kunt u namelijk eenvoudig last-minute een kamer boeken, tenzij alle kamers vol zijn uiteraard. Voor het reserveren van een kamer of een plek in het restaurant, neemt u telefonisch contact met hen op of vult u het contactformulier in. De contactgegevens vindt u op hun website.

https://rivers.nl/