Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Een vouwwagen kopen doe je bij deze specialist

Hou je van kamperen en ga je ook jouw volgende vakantie weer op de camping staan? Weet je alleen niet of je hiervoor een caravan, camper, tent of vouwwagen gaat kopen? Een vouwwagen is een echte aanrader en hier kunnen ze je bij Smitveld alles over vertellen! Dit bedrijf heeft een ruim aanbod aan verschillende vouwwagens van hoogwaardige kwaliteit. Ze bestaan al sinds 1995 en zijn sinds die tijd uitgegroeid tot een echte specialist. Hun jarenlange ervaring en de beoordelingen die ze over de jaren hebben gekregen, nemen ze mee in het ontwerpen van nieuwe vouwwagens. Hierbij volgen ze de laatste trends en ontwikkelen ze zich steeds verder.

Verschillende vouwwagens van hoogwaardige kwaliteit

Wanneer je een vouwwagen gaat kopen bij deze specialist, heb je de keuze uit verschillende soorten. Ga je met het hele gezin op vakantie? Dan is een 4-persoons of 6-persoons vouwwagen het meest passend. Ga je er slechts met z’n tweeën op uit? Dan voldoet een 2-persoons vouwwagen vaak al. De vouwwagens van deze specialist hebben een uniek design en zijn van zeer hoge kwaliteit. Het tentdoek is van 100% katoen en is afkomstig van TenCate. Daarnaast bestaan de vouwwagens uit een kuipgrondzeil dat is vast gemonteerd aan de vouwwagen. Ook hebben de luxe vouwwagens een uniek opzetsysteem, waardoor ze snel en eenvoudig op te zetten zijn. Wanneer je op de camping staat, heb je jouw verblijf zo opgezet en kun je gaan genieten van je welverdiende vakantie!

Ga langs in de showroom

Weet je al welke vouwwagen je gaat kopen of wil je eerst meer informatie en advies? Neem dan contact op met de professionals van Smitveld via de contactgegevens op hun website. Hier vind je ook meer informatie over het ruime aanbod, de prijzen en eventuele accessoires. Ook ben je van harte welkom in de showroom van deze specialist in Heiloo. Hier staan de medewerkers voor je klaar om je meer te vertellen over het assortiment en je te voorzien van advies op maat.

https://www.smitveld-vouwwagens.nl/