Pakhuis Delft
Image default
Sport

De beste hindernissen voor paard en ruiter vindt u hier

Het trainen met uw paard was nog nooit zó leuk dankzij de hindernissen en hekwerken van Heritage Products. Met deze producten bouwt u namelijk heel eenvoudig zelf een parcours op, waardoor u de meest uitdagende oefeningen kunt doen met uw paard. U heeft hier de keuze uit een zeer breed aanbod aan diverse hindernissen en hekwerken. Kies bijvoorbeeld voor complete balken of ga juist voor losse staanders en cavaletti’s, zodat u de hindernissen zelf kunt opbouwen. Of wat dacht u van sponsorhindernissen? Op deze hindernissen laat u het logo van uw sponsor plaatsen, zodat deze prominente aandacht krijgt als u uw oefeningen uitvoert. Ook het aanschaffen van complete hindernissets is mogelijk. Daarmee bent u in één keer klaar!

Producten waar u jarenlang plezier van heeft

Bij de ontwikkeling van de hindernissen en hekwerken let deze specialist altijd op vier eigenschappen;

  • Representativiteit
  • Veiligheid
  • Duurzaamheid
  • Onderhoudsvriendelijkheid

Deze eigenschappen ziet u duidelijk terugkomen in bijvoorbeeld de voeten van de hindernissen. Deze kunststof voeten zijn zo ontworpen en geproduceerd, dat zij voor optimale veiligheid zorgen tijdens het rijden. Hiervoor worden niets minder dan de beste materialen en meest moderne technieken ingezet. Deze hoogwaardige kwaliteit zorgt er direct voor dat de producten zeer onderhoudsvriendelijk zijn. De hindernissen en hekwerken worden met kwalitatief hoogwaardige verf geschilderd, waardoor u voorlopig geen omkijken heeft naar het onderhoud. Daarmee focust u zich op datgene wat u als ruiter het liefste doet; het trainen van uw paard.

Vraag nu een offerte aan

Met de producten van Heritage Products zet u in een mum van tijd een compleet parcours op, waarmee u de meest uitdagende oefeningen kunt doen met uw paard. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? De vriendelijke en deskundige medewerkers helpen u graag. Contacteer hen via de gegevens op de website en vraag daarbij direct vrijblijvend een offerte aan. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

https://heritage-products.nl/