Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

De experts van dit loon- en grondverzetbedrijf assisteren u graag

Heeft u als ondernemer of particulier hulp nodig van een ervaren loon- en grondverzetbedrijf? Bekijk dan de diensten van Loonbedrijf van der Male B.V. in Poortvliet. Deze professionals bieden een breed, gevarieerd aanbod aan diensten aan voor uw project. Van werk in de groensector tot straatwerk en meer, deze specialisten gaan graag voor u aan de slag. Doordat het personeel opgeleid wordt, bent u verzekerd van kwalitatief goed en veilig werk.

De kwaliteiten van deze specialisten

Dit loon- en grondverzetbedrijf in Poortvliet is VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat zij hun werkzaamheden verrichten met aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu. Dit certificaat wordt constant geüpdatet, waardoor u altijd verzekerd bent van werkzaamheden van uitstekende kwaliteit. Daarnaast worden alle medewerkers van dit professionele bedrijf uitvoerig opgeleid om aan deze hoge standaarden te voldoen. Dus, als u ervoor kiest om de machinisten van dit bedrijf in te huren, bent u ook verzekerd van een correcte en veilige werkwijze.

Deze professionals helpen u bij groenwerk en straatwerk

Dit loon- en grondverzetbedrijf verricht zowel werkzaamheden in de groensector als straatwerk. Deze specialisten zijn bijvoorbeeld in staat om sloten te maaien, waterwerken uit te baggeren en bomen te zaaien. Voor straatwerk kunt u ook bij deze experts terecht. Zij doen namelijk aan asfaltverharding, het aanleggen van tuinen en het leveren van bouwmateriaal. U heeft ook de mogelijkheid om machines, met of zonder machinist, te huren. U kunt onder andere een mobiele kraan, een tractor met grondkar of een mobiele graafmachine huren. Genoeg keuze uit diverse werkzaamheden dus!

Neem contact op met dit uitstekende bedrijf

Van groenwerk tot straatwerk; Loonbedrijf van der Male B.V. assisteert u bij allerlei werkzaamheden. Dit loon- en grondverzetbedrijf met opgeleide werknemers is gecertificeerd, zodat u verzekerd bent van een uitstekend resultaat en een veilig proces. Wilt u graag meer informatie? Benader dan de experts van dit bedrijf.