Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

De historie van hét schoonmaakbedrijf in regio Oosterhout

In 1979 werd Schoonmaakbedrijf Prinsen opgericht. Het bedrijf maakte in de jaren ’80 een enorme groei door en er werd dan ook een sterk klantenbestand gerealiseerd. Door de jaren heen is er niet veel veranderd, alleen werd er wel meer gebruikgemaakt van specialistische materialen. Echter profiteert u nog steeds van dezelfde werkwijze en passie voor het vak. U kunt bij dit schoonmaakbedrijf in Raamsdonksveer, niet ver van Oosterhout, terecht voor allerlei schoonmaakdiensten in uiteenlopende branches. Voedselproducerende bedrijven, geneesmiddelenfabrikanten en horecagelegenheden is nog maar een greep uit de branches die dit bedrijf helpt met schoonmaakonderhoud en specialistische werkzaamheden.

Laat uw horecagelegenheid compleet reinigen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat uw horecagelegenheid in Oosterhout of omgeving periodiek komt reinigen? Schoonmaakbedrijf Prinsen in Raamsdonksveer staat voor u klaar! Niet alleen komen de experts de zichtbare oppervlakken schoonmaken, zoals vloeren, ramen, gevels et cetera. Ook staan zij voor u klaar voor de periodieke reiniging bij uw horecagelegenheid, waarbij vetkanalen, aircosystemen en ventilatiesystemen worden gereinigd. Dit is niet enkel voor de hygiëne ontzettend belangrijk om te laten doen, maar ook voor de gezondheid en veiligheid van uw medewerkers. Wanneer de luchtkwaliteit niet goed is, kunnen er namelijk gezondheidsproblemen opspelen. Daarnaast is een opeenhoping van vet een groot brandgevaar. Twijfel dus niet langer en schakel de hulp in van dit schoonmaakbedrijf nabij Oosterhout.

Koop meteen artikelen voor dagelijks gebruik

Voor schoonmaakwerkzaamheden neemt u dit bedrijf dus in de arm. Wist u echter dat u daarnaast direct artikelen voor dagelijks gebruik kunt kopen? Laat aan de professionals weten wat u bij uw bedrijf nodig hebt en hoe vaak, en zij zorgen ervoor dat u deze producten altijd op voorraad heeft. Denk dan bijvoorbeeld aan handdoekrollen, toiletpapier, zeepdispensers, vuilniszakken en droogloopmatten. Heeft u speciale verzoeken? Dit schoonmaakbedrijf nabij Oosterhout doet graag een stap extra voor u, dus laat het hen gerust weten, zodat zij uw verzoek kunnen realiseren.