Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

De meerjarenonderhoudsplanning voor de VvE

Een VvE heeft voor zijn panden vaak een meerjarenonderhoudsplanning nodig. Niet alleen heeft de vereniging hiermee duidelijkheid over de onderhoudswerkzaamheden voor de komende jaren, maar ook weet men hoeveel kosten er nodig zijn voor het reservefonds. Bewoners van appartementen betalen namelijk een vast bedrag per maand dat dient als reserve voor groot onderhoud. De meerjarenonderhoudsplanning, oftewel MJOP, is dus nodig voor verschillende zaken. Ook voor woningcorporaties, particulieren en openbare gebouwen zoals scholen, wordt de MJOP opgesteld om zicht te hebben op de toekomst van de desbetreffende gebouwen. Wilt u een meerjarenonderhoudsplanning laten opstellen? Kies dan voor de uitgebreide services van Keurhuis Nederland.

Een bedrijf dat breed gespecialiseerd is in inspecties

Keurhuis Nederland verleent zijn diensten aan verschillende partijen door heel Nederland. Hun missie is al jarenlang: de beste inspecties leveren. Dit bedrijf is bovendien breed gespecialiseerd in onder meer onderhoudsplanningen, keuringen en bouwkundige geschillen. Zo kunt u dus voor de meerjarenonderhoudsplanning perfect bij hen terecht. Deze MJOP is een richtlijn voor de komende 10 en 25 jaar. Ook dient deze planning elke vier jaar te worden aangepast, zodat altijd de meest recente gegevens beschikbaar zijn en kunnen worden geraadpleegd. Zo weet iedereen waar hij of zij staat, nu én in de toekomst.

Boek uw keuring online en profiteer van ruime ervaring

De deskundige inspecteurs van Keurhuis Nederland hebben ruime ervaring in het vakgebied en worden continu bijgeschoold. Zo rekent u hier dus altijd op de meest up-to-date kennis van woninginspecties, keuringsrapporten, bouwkundige geschillen en nog veel meer. Heeft u een keuring nodig? Dan boekt u die hier heel eenvoudig online. Zo heeft u direct duidelijkheid over de planning en de kosten. Kies ook uit verschillende keuringspakketten, zodat u nooit te veel betaalt voor werkzaamheden die voor u niet nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een advies over herstelwerkzaamheden, kleurenfoto’s en de specifieke NHG-keuring.

https://www.keurhuisnederland.nl/