Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Deze specialist is er voor uw pelletkachel in Hengelo!

Het zoeken naar een geschikte kachel kan een hele klus zijn. Er is zo veel keus: welke moet u nu kiezen? Gelukkig kunt u voor professioneel en vakkundig advies binnenlopen bij Fuego. De showroom is gevestigd in Holten, waardoor het uiterst geschikt is om hier een Wanders gaskachel of pelletkachel in de buurt van Hengelo te kopen. Maar ook als u niet in Holten woont en toch een Wanders gaskachel of pelletkachel in de regio Hengelo wilt kopen, kunt u de producten verkrijgen. Op de webshop kunt u de producten namelijk vanuit heel Nederland bestellen. Waar u ook woont, uw aankoop wordt altijd bij u thuis bezorgd.

Over het bedrijf

Fuego staat altijd voor u klaar met advies. Het bedrijf is een erkend 5-sterrenspecialist dat beschikt over de beste medewerkers in hun vak. Al deze medewerkers hebben de Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen met succes afgerond. De overheid heeft deze opleiding geaccrediteerd en met dit diploma hebben de medewerkers erkenning van de Stichting EVS, wat verplicht is om aan te kunnen sluiten bij de NHK. De NHK staat voor Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche en garandeert de veiligheid en verantwoordelijkheid binnen een bedrijf. De kachelspecialist is hier dan ook bij aangesloten. Bovendien worden de medewerkers continu up-to-date gehouden – hier wordt zelfs streng op gecontroleerd.

Ontdek het assortiment

De kachelhandelaar biedt een ruim assortiment. Zoals al genoemd, biedt het een Wanders gaskachel en een pelletkachel in Hengelo, maar er is nog veel meer. Naast de Wanders gaskachels en pelletkachels in Hengelo, kunt u bij het bedrijf terecht voor houtkachels, buitenkachels en zelfs barbecues. Maar en zijn ook veel accessoires te krijgen, denk aan pannen, pannenlappen, hout voor in de kachel, houtklovers en rookkanalen. Ook kunt u losse onderdelen bestellen of in de winkel zelf kopen. Zo kunt u kleine mankementjes eenvoudig zelf repareren, mocht dat nodig zijn.