Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

De voordelen van een melkmachine

Als u eigenaar bent van een melkveehouderij, weet u wat het belang is van goede apparatuur. U zult altijd bezig zijn met het optimaliseren van uw stalling en uw melkwinning. Dan is er goed nieuws. Van Winden en de Bie uit Nieuwkoop is namelijk een bedrijf dat zich specialiseert in geavanceerde technologie voor in de melkstal. Denkt u hierbij aan melkrobots, de melkmachine, stalinrichtingen, melkkoelingen et cetera. Deze expert heeft verschillende soorten machines. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een simpel model of juist een model waar alles op en aan zit. Afhankelijk van uw wensen koopt u een geavanceerde melkmachine of kiest u voor een goedkoper model bij deze specialist in Nieuwkoop.

Wat zijn de specificaties van een melkmachine?

Allereerst is de melkmachine die u bij van Winden en de Bie kunt kopen fluisterstil. Dat houdt in dat uw machine geen geluid maakt als u koeien aan het melken bent. Er ontstaat rust en ontspanning in de stal waardoor u afwijkend gedrag vroegtijdig kunt detecteren. Ook maakt deze machine gebruik van streampulse melktechniek. Dat houdt in dat uw koeien 50% van de melk al in de eerste twee minuten geven. Er ontstaat hierdoor een hogere melkgift en de mogelijkheid om de uier volledig leeg te melken. Ook krijgen de spenen meer rust door een lager vacuüm onder de spenen. De melkmachine is last but not least ook flexibel en praktisch. De machine heeft een ingeouwde separatiepoort en een compacte box met maximale ruimte voor de koe.  Kortom: alle voordelen vindt u bij een melkmachine van Van Winden en de Bie uit Nieuwkoop.

Optimaliseer uw stalindeling

Wilt u ook graag gebruikmaken van alle voordelen die de melkmachine van deze expert met zich meebrengt? Aarzel dan niet om een bezoek te brengen aan de specialist en de machines met eigen ogen te bekijken. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op met de specialist en laat u adviseren.

https://vanwindenendebie.nl/