Pakhuis Delft
Image default
Zakelijk

De voordelen van objectbeveiliging

Objectbeveiliging wordt nu ook hier bij ons alsmaar populairder. Niet zo verwonderlijk, want het aantal diefstallen, inbraken en overvallen neemt ondanks de vele inspanningen nog altijd toe. Het actieterrein van de criminelen verlegt zich daarbij meer en meer van woninginbraken naar bedrijven. Objectbeveiliging omvat steeds meer bijkomende diensten, en gaat veel verder dan het beveiligen van objecten alleen.  Objectbeveiliging betekent ook het beschermen van je bedrijf tegen allerlei vernielingen, diefstal of fraude. Dat is niet alleen het geval tijdens, maar ook buiten de werk- en kantooruren.

Wat is een objectbeveiliger?

Een objectbeveiliger is een geschoold iemand. Hij of zij volgt de jongste evolutie binnen de sector door het volgen van bijscholingscursussen. Bij objectbeveiliging horen ook controlerondes, receptiediensten en controle van de toegang tot je bedrijf. Op die manier worden allerlei risico’s van binnen- en buitenaf vroegtijdig gesignaleerd en opgelost.

De voordelen van objectbeveiliging

Een efficiënte objectbeveiliging zorgt voor vele voordelen:

Preventieve bescherming

Vele bedrijfsleiders denken nog teveel aan objectbeveiliging als het onheil gebeurd is. Objectbeveiliging doe je best vooraf, dus voor er in je bedrijf werd ingebroken of schade werd vastgesteld. Je wilt als bedrijfsleider toch met een gerust hart naar huis? Objectbeveiliging voorkomt inbraken, overvallen of alle andere soorten van criminaliteit, zeker na sluitingstijd. Preventieve bescherming van je bedrijf is meteen een van de grootste voordelen van objectbeveiliging. Zo beperk je alle mogelijke risico’s tot een strikt minimum.

Je eigen veiligheid en die van je personeel en klanten bewaren

Met objectbeveiliging verzeker je de orde en veiligheid binnen je bedrijf. Met meerdere controlerondes, zowel overdag als ’s nachts, waarborgen objectbeveiligers de veiligheid in- en rondom je bedrijfspand of je kantorencomplex. Zo kunnen ze allerlei vervelende gebeurtenissen voorkomen, zowel van binnen- als van buitenaf. Zo garandeer je een veilige werkomgeving. Niet alleen voor jezelf, maar tegelijk voor je personeel, klanten als bezoekers.

Minder zorgen

Met het inschakelen van objectbeveiligers beveilig je niet alleen je eigendom, maar ook personen. Daar moet je je dan geen zorgen meer over maken, zodat je je tijd aan de werking van je bedrijf kunt besteden. Zo betaalt objectbeveiliging uiteindelijk zichzelf terug. Je moet niet langer wakker liggen over de veiligheid van je bedrijf. Zo kun je je maximaal bezighouden de eerder vastgelegde bedrijfsresultaten.

Overtuigd?

Ben je ondertussen ook overtuigd geraakt van de noodzaak van objectbeveiliging? Laat dit dan aan professioneel beveiligers over. Maak hierbij zeker kennis met Objectbeveiliging door SERIS. Wil je werken als objectbeveiliger? Dan kun je ook bij SERIS terecht. Er is namelijk altijd nood aan goede objectbeveiligers.