Pakhuis Delft
Image default
Woning en Tuin

Toffe cadeau’s voor iemand die net op zichzelf woont

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die net op zichzelf is gaan wonen? Wij hebben voor jou de beste cadeaus op een rijtje gezet, zo kom jij met een uniek cadeau waar hij of zij veel plezier van gaat hebben. Heb je er wel eens over nagedacht om hem of haar een nieuwe haag cadeau te doen? Je kunt haagbeuken van Hagen-planten.nl kopen en hier een prachtige haag van maken wanneer hij of zij niet thuis is.

Hoe maak je een haag?

Een haag kun je niet kopen, die moet je zelf maken. Je kunt bijvoorbeeld een aantal groene haagbeuken kopen en deze voor een bestaande schutting plaatsen. Zo heeft je tuin direct een meer natuurlijke uitstraling en ben je niet genoodzaakt om tegen een saaie schutting aan te kijken. Het maken of planten van een haag is vrij eenvoudig, het begint met het uitgraven van een geul voor de schutting. Doe dit niet direct tegen de schutting aan maar een centimeter of 10 a 20 ervoor, zo hebben de wortels nog voldoende ruimte om te groeien. Daarna zet je de beuk planten erin en gooi je de grond dicht, belangrijk is het om de grond goed aan te trappen zodat ze er niet uitvallen. Strooi nu wat potgrond er overheen of vermeng deze met de grond voordat je de geul dicht gooit. Hierna geef je de planten wat water en klaar is kees.

Elektronische apparatuur

Wij dromen echt om een prachtig koffiezetapparaat te krijgen wanneer wij ons eerste huis kopen, ook willen wij graag een draadloze stofzuiger en een airfryer. Al deze elektronische spullen zijn super cadeau’s om te krijgen of geven. Ze zijn redelijk duur en het is lastig om alleen al deze spullen in één keer te kopen, het krijgen als cadeaus is dus een super uitkomst.

Help iemand met klussen

Ons cadeau voor onze kennis die op zichzelf ging wonen waren werkbonnen. Wanneer hij deze bij ons ingeleverd kwamen wij een dag bij hem helpen met klussen. We hebben hem geholpen met het opruimen van de garage en zolder en het inrichting van zijn tuin. Een beter cadeau kon hij zich niet wensen zei hij tegen ons.