Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Deskundige hulp bij uw fysiotherapie bij deze specialist in Den Haag

Bent u op zoek naar op maat gemaakte fysiotherapie bij u in de buurt in Den Haag? De Rugschool is een gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk met expertise op het gebied op rugklachten en diverse fysiotherapieën. Hierdoor bent u bij deze specialist altijd verzekerd van de beste zorg en deskundige begeleiding. Voor al uw bewegingsklachten kunt u terecht voor fysiotherapie op maat bij deze praktijk in Den Haag. Bent u benieuwd wat deze specialist voor u kan betekenen? Plan vandaag nog een intake in en ontdek de mogelijkheden.

Uitgebreid intakegesprek

Tijdens uw intakegesprek worden uw klachten en de oorzaak hiervan nadrukkelijk besproken en onderzocht door een specialist. Op basis van uw intake wordt een individueel behandelplan opgesteld voor een zo optimaal mogelijk herstel van uw bewegingsklachten. Welke behandeling het meest geschikt voor u is, hangt dus af van het type klachten en de manier waarop u ze heeft opgelopen. Hierdoor staan uw klachten dus ook centraal tijdens uw fysiotherapie bij deze fysiotherapiepraktijk in Den Haag. Het ervaren en deskundige team helpt u graag weer op weg.

Gespecialiseerd in meerdere behandelingen

Voor verschillende klachten kunt u terecht voor individuele fysiotherapie bij deze vestiging in Den Haag. In de ruime zalen vindt u moderne apparatuur waar u samen met uw fysiotherapeut werkt aan uw revalidatie of herstel. Het team van deze fysiotherapiepraktijk is onder andere gespecialiseerd in behandelingen als:

  • Manueel therapie
  • Bekkenfysiotherapie
  • Dry needling
  • Sportfysiotherapie

Schakel deze specialist in voor deskundige begeleiding

Loopt u rond met vervelende klachten aan uw rug, knie of een ander gewricht? Wacht niet te lang met het inschakelen van de hulp van deze specialist. Volg op maat gemaakte fysiotherapie in Den Haag en laat uw klachten achter in het verleden. Plan een intakegesprek in bij deze specialist of neem telefonisch of via e-mail contact op met het team voor meer informatie.

https://www.rugschool.nl/