Pakhuis Delft
Image default
Industrie

Professionele spuitlijm bestelt u bij deze expert in een duurzaam drukvat

Bestel voor uw professionele toepassingen hoogwaardige spuitlijm in een drukvat. Canect is constant bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van spuit- en contactlijmen en biedt aantoonbaar de beste contactlijmen op de markt aan. De lijmen van deze internationale lijmproducent nevelen niet en hebben een directe hechting. Dankzij het herbruikbare en recyclebare drukvat, profiteert u van een zeer prettige manier van werken. De lijmen worden ontwikkeld in het eigen laboratorium en geproduceerd in eigen beheer. Op deze manier garandeert deze specialist de hoogste kwaliteit.

Marktleider in de industrie

Door een drukvat met spuitlijm van deze specialist te bestellen, bent u verzekerd van professionele kwaliteit. Deze lijmproducent werkt uitsluitend met hoogwaardige grondstoffen voor de productie van de verschillende spuit- en contactlijmen en focust op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Om deze redenen is het dan ook niet gek dat deze specialist marktleider is op het gebied van lijmproductie. In het uitgebreide assortiment vindt u de beste oplossing voor iedere toepassing, maar het is ook mogelijk om een maatwerkoplossing te laten creëren door deze specialist. Hierdoor werkt u nog efficiënter en effectiever.

Unieke lijmen voor dakbedekkingstoepassingen

Bent u benieuwd naar de professionele kwaliteit van de spuitlijm in een drukvat? Vraag vrijblijvend een demo aan om het product uitgebreid te testen. Dankzij de unieke eigen formule van deze specialist, profiteert u van zeer sterke lijmen voor verschillende toepassingen, waaronder dakbedekking. Speciaal voor deze toepassing heeft deze lijmexpert een unieke EPDM-lijm ontwikkeld. Deze extreem sterke contactlijm is vocht- en vorstbestendig voor een optimale werking.

Ontdek de mogelijkheden

Bestel vandaag nog professionele spuitlijm voor elke toepassing in een duurzaam drukvat of vraag vrijblijvend bij deze specialist een demo aan. Hierdoor kunt u de lijm uitgebreid testen voordat u uw bestelling plaatst. Wilt u meer informatie ontvangen over de lijmen van deze producent? Bezoek de webshop voor meer informatie of om direct contact op te nemen via telefoon of e-mail.