Pakhuis Delft
Image default
Tweewielers

Deze fietsenwinkel in regio Breda is van alle markten thuis

Bent u op zoek naar een tweewielerspecialist in Noord-Brabant? Breng dan zeker eens een bezoek aan Van Boxel Tweewielers in Galder, niet ver van Breda. Deze winkel is namelijk echt van alle markten thuis op het gebied van fietsen. Accessoires en de mooiste en beste fietskleding waar u nog jarenlang fijne ritjes in maakt, koopt u allemaal in de winkel. Het begint echter natuurlijk allemaal bij een goede fiets. Koop gebruikte of nieuwe fietsen van de beste merken, zoals:

  • Cannondale
  • Gazelle
  • Bianchi
  • Koga

Maak snelle ritjes op een e-mountainbike

Kwalitatief hoogwaardige (e-)mountainbikes zijn ook te koop bij deze fietsenwinkel in regio Breda! De e-mountainbike is ontzettend in opkomst, omdat u met deze fiets comfortabele en snelle fietstochten kunt maken; zowel on- als offroad. Het frame van een e-mountainbike is steviger dan dat van een reguliere elektrische fiets. Daarbij heeft dit fietstype high-speed uitvoeringen waarmee u tot wel 45 kilometer per uur kunt fietsen. Steile klimmen worden hiermee ook met gemak overwonnen, want de sterke elektrische motor deinst hier zeker niet voor terug. Heeft u interesse in een e-mountainbike en woont u in Noord-Brabant? Ga dan zeker eens langs bij Van Boxel Tweewielers in Galder. Dit is namelijk dé fietsenwinkel in regio Breda!

Maak eens kennis met de professionals

Heeft u vragen over een aankoop die u wilt doen, over het aanbod of overige opmerkingen of vragen? Aarzel dan niet om eens binnen te wandelen bij de tweewielerspecialist. Dit familiebedrijf heeft een passie voor fietsen en deelt deze passie graag met u als amateuristische of professionele fietser. De mensen die hier werken zijn ook allemaal aangenomen op basis van deze gedeelde interesse en weten u dan ook alles te vertellen over het aanbod en de fietswereld. Wilt u vanuit thuis uw vragen stellen? Neem dan gewoon even contact op met deze fietsenwinkel nabij Breda door te bellen of e-mailen.