Pakhuis Delft
Image default
Industrie

Deze specialisten zijn uw partner in CNC-houtbewerking

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat u verder helpt bij CNC-houtbewerking, dan schakelt u de specialisten in van Madera B.V.! Zij zijn uw betrouwbare partner op het gebied van frezen en zagen van allerlei soorten hout. Omdat het een relatief jong bedrijf is, wil nog niet zeggen dat ze weinig ervaring hebben in het vak. Integendeel zelfs! De medewerkers hebben ruime ervaring op het gebied van CNC-houtbewerking en allerlei andere soorten houtbewerkingen. Doordat ze werken met computergestuurde machines, zijn ze in staat om alle producten zeer nauwkeurig te bewerken. Bijvoorbeeld door te zagen en frezen. Madera B.V. heeft vooral klanten in dienst die werkzaam zijn in de scheeps- en interieurbouw. Ze leveren echter ook producten voor bedrijven in andere industrieën.

U kunt bij deze specialisten terecht voor een uitgebreid aanbod aan diensten

Deze experts voeren CNC-houtbewerking uit op elk soort hout, maar ook op ander plaatmateriaal. Ze zijn gespecialiseerd in Computer Numerical Control, oftewel CNC-bewerkingen. Ze hebben dan ook een geavanceerd machinepark, bestaande uit CNC-apparatuur. Door deze geavanceerde machines te gebruiken, voeren zijn frees- en zaagwerkzaamheden uit op een zeer nauwkeurig niveau. Zo zijn zij in staat om – aan de hand van CNC-houtbewerking – allerlei houtsoorten en plaatmateriaal te bewerken. U kunt zelfs bij hen terecht om massief hout te laten frezen. Ook maken de specialisten gebruik van een kastenpers, waarmee ze onder meer halffabricaten realiseren. Als het gaat om CNC-houtbewerking, dan kunt u rekenen op een creatieve en flexibele samenwerking. U kunt bijvoorbeeld bij hen ook terecht voor CNC-freeswerk, halffabrikaten, engineering. Ze overleggen uitgebreid met u en lichten u in over alle mogelijkheden. U weet zo zeker dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen zal voldoen.

Ontdek de mogelijkheden

Kortom, u kunt niet alleen bij deze specialisten terecht voor CNC-houtbewerking, maar ze staan voor u klaar met een ruim aanbod aan diensten. Bent u benieuwd waarmee zij u allemaal kunnen helpen? Bekijk dan de website en ontdek de mogelijkheden.