Pakhuis Delft
Image default
Beauty en verzorging

Door het gebruik van rijstwater komt jouw bos krullen helemaal tot zijn recht

Gefermenteerd rijstwater zit boordevol goodies voor je krullen. Dit product helpt bij elk onderdeel van de verzorging van je haar. Van het herstellen van de haarstructuur tot het voeden van de haarzakjes waarin je haar groeit. Als je er zeker van wilt zijn dat je haar blijft groeien en glanzen, dan is dit de beste natuurlijke oplossing. Ook voor het herstellen van futloos haart, kun je gefermenteerd rijstwater gebruiken. De proteïnes in rijstwater herstellen de structuur van je krullen, waardoor ze hun veerkracht terug krijgen.

Een natuurlijk product met geweldige mogelijkheden

De doelstelling van Rice Up! Rijstwater is om vrouwen en mannen te helpen om hun haar te verbeteren door middel van een eeuwenoud natuurlijk product. In China wordt gefermenteerd rijstwater al honderden jaren gebruikt om de vitaliteit en de veerkracht van het haar in stand te houden of te verbeteren. Je kunt het rijstwater voor jouw krullen mengen met verschillende essentiële oliën om een optimaal effect te creëren.

Tijdens de groeifase ontstaat een natuurlijke diepe kleur en de juiste dikte

Haren groeien in een haarfollikel, een soort zakje onder je hoofdhuid waarin veel kleine bloedvaten liggen. Als de juiste voedingsstoffen beschikbaar zijn in het bloed en de hoofdhuid, dan groeien er gezonde dikke haren met een diepe kleur uit deze haarzakjes. De kleur wordt bepaald door de aanwezigheid van verschillende pigmenten in ons bloed. De aminozuren, mineralen en B-vitamines in gefermenteerd rijstwater zorgen voor de aanwezigheid van alle voedingsstoffen die je haarzakjes nodig hebben om dik en veerkrachtig haar te maken. Daarnaast geven ze ook een boost aan je pigmentcellen. 

Rijstwater verbetert de structuur van je haar

Als je haar nu futloos is, dan wil je natuurlijk niet wachten tot er nieuw veerkrachtig haar aangegroeid is. De proteïnes in gefermenteerd rijstwater helpen gelukkig ook bij het herstellen van je haarschubben. Je krullen worden direct levendiger, doordat je haar weer vocht kan opnemen en daardoor zijn veerkrachtige karakter terug krijgt door het rijstwater.