Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Een 360 graden camera en andere systemen voor uw vrachtwagen

Rudozi uit Bleiswijk biedt diverse camerasystemen voor oudere voertuigen die niet zijn voorzien van camera’s. Omdat vrachtwagens veel dode hoeken hebben, is het van groot belang dat de chauffeur goed zicht heeft op de omgeving. Dankzij deze expert vindt u de ideale 360 graden camera voor uw vrachtwagen. Zo rijdt uw chauffeur veiliger en voorkomt u ongelukken en schade door bijvoorbeeld parkeren.

Welke systemen biedt deze expert aan?

Rudozi uit Bleiswijk biedt diverse systemen aan voor voertuigen. Zo vindt u in hun assortiment naast een 360 graden camera voor uw vrachtwagen een ADAS Detectie systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de chauffeur gewezen wordt op weggebruikers in de dode hoek. In de cabine worden er dan beelden getoond en het is eventueel mogelijk om de chauffeur te waarschuwen als weggebruikers zich in de dode hoek bevinden. Ze bieden ook een 360 graden BVS-systeem aan, waarbij de chauffeur ziet wat er om de vrachtwagen heen gebeurt van bovenaf. Zo kan de chauffeur niets missen en worden aanrijdingen met bijvoorbeeld fietsers in de dode hoek voorkomen. Ook voor andere camera’s, zoals een standaard achteruitrijdcamera, kunt u bij hen terecht. Wilt u graag voor meer veiligheid zorgen in het verkeer? Deze expert helpt u graag bij het vinden van de beste zichtoplossingen voor uw situatie.

Informeer naar de camerasystemen van deze expert

Wilt u graag een 360 graden camera voor uw vrachtwagen aanschaffen? Rudozi helpt u daar graag bij. Ze stellen graag een zichtplan voor u op met systemen die perfect bij uw dagelijkse werkzaamheden passen. Wilt u meer weten over de camerasystemen die ze aanbieden of wilt u advies over wat de beste oplossingen voor uw voertuigen zijn? Stel uw vragen gerust. Neem contact met hen op en informeer naar wat ze voor u kunnen betekenen. Wie weet heeft u binnenkort de nieuwste systemen in uw voertuig hangen!

https://rudozi.nl/