Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Een bedrijfsuitje met overnachting in een bijzondere groepsaccommodatie

Stap uit de hedendaagse sleur en laat uw werknemers op een leerzame manier ontspannen geheel in de stijl van het Wilde Westen. Verbeter de werksfeer door een ludiek uitstapje te maken en maak kennis met De Westernboerderij. Een bijzondere groepsaccommodatie, vanwege haar stijl en grote formaat, gelegen op de Veluwe. Omringd door de natuur waardoor er weinig afleiding is en de focus alleen ligt op u en uw werknemers. Zijn jullie klaar om elkaar beter te leren kennen? Om de teamspirit een oppepper te geven? Dan is dit de plek om te heen te gaan! Beleef hier een geweldig bedrijfsuitje, eventueel met overnachting, en maak een mooie herinnering met collega’s en medewerkers.

Veel keus uit activiteiten

Enkele aspecten die maken dat De Westernboerderij een bijzondere groepsaccommodatie is, zijn onder andere de grootte en de diversiteit aan activiteiten. Zo is er buiten plek om quad te rijden en te paintballen. Ook bij slecht weer is er genoeg te doen. Dit komt doordat er ook een binnenaccommodatie is. Voor bedrijven heeft De Westernboerderij een speciaal arsenaal aan activiteiten die ter ondersteuning zijn van een bindingsdag. Deze dag richt zich op de samenwerking en saamhorigheid. Iedereen doet mee, niemand piept er tussenuit. Aan het einde van de dag is het teamverband zeker versterkt.

Een bedrijfsuitje met overnachting

Een bindingsdag op een bijzondere groepsaccommodatie als De Westernboerderij laat vanzelfsprekend een diepe indruk achter. U kunt er voor kiezen om uw medewerkers in alle rust en gezelligheid te laten bijkomen en het uitstapje te verlengen. Dan boekt u een bedrijfsuitje met overnachting. In dat geval zult u overnachten, geheel in stijl, in de aanwezige tipi’s. De mogelijkheid om na te genieten bij een kampvuur is zeker aanwezig. De tipi’s zijn volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. Het enige dat u en uw medewerkers hoeven mee te brengen is een kussen en een slaapzak. Zo geniet u eenvoudig van een onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting.