Pakhuis Delft
Image default
Groothandel

Een kast op maat van IKEA zelf personaliseren

Zit je er al een tijdje over na te denken: een kast op maat van IKEA. Het kopen van een PAX kast of een andere kast van IKEA biedt je natuurlijk veel mogelijkheden. Zo beschikken de artikelen over een leuke prijs, gaan ze jarenlang mee en kan je hem zelf samenstellen. Dat klinkt ideaal. Alleen de producten van IKEA zijn alleen maar verkrijgbaar in standaard kleuren, handgrepen en nog veel meer. Hoe klinkt het als jij je IKEA kast zelf kan ontwerpen en personaliseren? Ostoya Furniture geeft jou alle handvatten, zodat je een IKEA kast kan ontwerpen die voldoet aan al jouw wensen, stijl, ruimte en interieur.

Speciaal voor de meubels van IKEA

Ostoya Furniture biedt je verschillende mogelijkheden aan producten, waardoor jij je eigen IKEA kast op maat kan ontwerpen. Heb je een fijne kast gevonden, maar voldoet hij niet helemaal qua kleur of uitstraling. Dit bedrijf heeft de oplossing voor jou. Je kan namelijk in de website van deze aanbieder verschillende producten bestellen om je kast te upgraden met originele designs. Het maakt niet uit welk meubel, bijvoorbeeld een garderobekast, dressoir of zelfs een keuken. Dit bedrijf heeft verschillende fronten in het assortiment waardoor jij een kast krijgt die past bij jou.

Bezoek de website

Wil je zelf een IKEA kast op maat ontwerpen die past bij jouw stijl? Of misschien heb je al wel een IKEA kast en kan hij een upgrade gebruiken. Ga dan snel naar de website van deze aanbieder en ontdek welke producten zij aanbieden voor het uitvoeren en personaliseren van je IKEA kast. Dit is ook mogelijk voor de keukens van IKEA. Maak jij je zorgen om het monteren van bijvoorbeeld de losse fronten? Dat is niet nodig. De fronten zijn zo ontworpen dat je ze zelf snel en eenvoudig kan monteren. Stel snel jouw ideale PAX kast of dressoir samen bij IKEA en kies voor een uniek design.