Pakhuis Delft
Image default
Particuliere dienstverlening

Burn-outpreventie voor minder ziekteverzuim

De laatste tijd is de term burn-out steeds bekender geworden in het werkende leven. Veel werknemers kampen met burn-out gerelateerde klachten en dit zorgt voor veel ziekteverzuim. Een zieke collega zorgt voor meer druk op de andere collega’s, extra kosten voor de werkgever en het kan van invloed zijn op de sfeer binnen een bedrijf. Merk je dat je zelf met burn-outklachten rondloopt en wil je hier iets aan doen? Centrum voor Burn-out Herstel in Breda biedt diverse trajecten voor burn-outpreventie aan. Ontdek snel wat ze voor jou kunnen betekenen!

Een unieke combinatie van Oosterse en Westerse behandeltechnieken

Centrum voor Burn-out Herstel in Breda combineert Westerse gesprekstherapie met Oosterse ontspanningstechnieken. Deze unieke combinatie heft onderliggende blokkades op en zo ontstaat er meer ruimte. Dankzij deze therapie leer je beter omgaan met spanningen en emoties en leer je flexibel om te gaan met situaties in je omgeving. Ze bieden drie trajecten aan voor burn-outpreventie. Zo hebben ze een basistraject, een intensief traject en een preventietraject. Welk traject het meest geschikt is voor jou, hangt af van je klachten en je situatie. Tijdens een intakegesprek maakt deze specialist inzichtelijk wat je klachten zijn en welk traject hierbij past. Binnen zeven dagen na akkoord op de offerte kan het traject al beginnen. Zo word je snel geholpen en hoef je niet lang te wachten op een effectieve behandeling.

Plan een intakegesprek bij deze specialist

Wil je graag meer inzicht krijgen in je klachten en hoe je het beste met spanningen om kunt gaan? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek bij Centrum voor Burn-out Herstel. Ze denken graag met je mee en bieden zo een traject voor burn-outpreventie dat goed bij je past. De trajecten bestaan uit vijf sessies voor gedragstherapie en vijf sessies Oosterse technieken. Neem snel contact met deze specialist op en plan een intakegesprek in!

https://cvbh.nl/