Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Een kookcursus volgen in Amsterdam met vrienden, familie of collega’s

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om te ondernemen met collega’s, vrienden of familie? Houd je gezelschap wel van koken en wil je onder het genot van een lekker drankje jouw kennis van een bepaalde keuken graag uitbreiden? Dan is het altijd aan te raden om een kookworkshop te volgen. In een ontspannen setting breid je zo je culinaire kennis uit en leer je heerlijke gerechten op tafel zetten. Als je een fan bent van de Aziatische keuken en altijd al hebt willen leren hoe je Vietnamese, Indonesische of misschien wel Thaise gerechten kunt bereiden, dan ben je van harte welkom bij Amsterdam Cooking Workshops. Hier leer je tijdens een kookcursus op locatie in Amsterdam alle geheimen van de Aziatische keuken!

Leer heerlijke gerechten bereiden uit de Aziatische keuken

Bij Amsterdam Cooking Workshops volg je een kookcursus bij een echte specialist. Hier leer je de geheimen kennen van de Indonesische, Thaise of Vietnamese keuken. Je geeft van te voren aan of er dieetwensen zijn binnen je gezelschap en vervolgens maak je tijdens de kookcursus een op maat gemaakt menu. Eerst krijg je meer informatie over alle kruiden en typische ingrediënten voor de Aziatische keuken, zodat je deze in het vervolg ook zelf toepast in je gerechten. Daarna ga je onder het genot van een drankje aan de slag met heerlijke gerechten. Na afloop geniet je met je collega’s, vrienden of familie van je eigen gemaakte menuutje, die je daarna ook thuis eenvoudig zelf op tafel zet. Ontdek de mogelijkheden voor het volgen van een kookcursus bij deze expert in de Aziatische keuken!

Neem contact op en boek jouw kookcursus

Wil je ook een kookcursus volgen bij Amsterdam Cooking Workshops? Meld je dan eenvoudig online aan voor een van de cursussen en geef door hoe groot je gezelschap is, of er dieetwensen binnen je groep zijn en of je nog bepaalde voorkeuren voor de cursus hebt. Wie weet sta je binnenkort wel met je gezelschap te koken en geniet je van heerlijke gerechten!