Pakhuis Delft
Image default
Aanbiedingen

Grondzeil.

Grondzeilen zijn er in vele varianten. Men kan ze gebruiken voor bijvoorbeeld een voortent, koepeltentje of zelfs voor een zwembad. Wilt u thuis in de tuin een opblaasbaar zwembad neerzetten, dan is het erg verstandig om een wat dikker/steviger grondzeil te gebruiken. Het grondzeil beschermd namelijk ook uw opblaasbare zwembad tegen bijvoorbeeld scherpe steentjes of takjes. Een lek in het opblaasbare zwembad is natuurlijk niet leuk als de kinderen zich er net op verheugd hebben om te gaan zwemmen.

 

Rond grondzeil.

Bij Afdekzeil-Kopen.nl hebben ze een heel breed assortiment met zeilen en grondzeilen. Van rechthoekige zeilen tot ronde afdekzeilen. En van kleine tot hele grote afdekzeilen. Een rond grondzeil is ideaal voor bijvoorbeeld een ronde tent of een rond opblaas zwembad. Zo heeft u geen last van een te groot afdekzeil en kunt u het ideaal in de juiste maat bestellen. De ronde zeilen zijn verkrijgbaar in 3, 4 of 5 meter doorsnede. Ze zijn dik en stevig en zijn alleen in de kleur groen beschikbaar. Maar als grondzeil volstaat dit prima!

 

Rechthoekig grondzeil.

Er zijn natuurlijk ook erg veel rechthoekige tenten of zwembaden die u in de tuin kunt opzetten. Hiervoor kunt u natuurlijk bij Afdekzeil-Kopen.nl ook terecht. Stel u heeft een groot opblaas zwembad van de Intex van 732 x 366 cm. Dit zwembad kost op het moment van schrijven ruim €1.000,- en dat is natuurlijk geen kattepis. Om dit zwembad vanuit de onderkant te beschermen tegen scherpe steentjes kunt u er beter een goed grondzeil onder leggen. Hiervoor neemt u bijvoorbeeld dan de maat 8 x 4 meter. Dit is dan een voorbeeld van een rechthoekig grondzeil echter zijn hier meer dan 40 varianten in!

 

Kwaliteit van een grondzeil.

De kwaliteit van een grondzeil is natuurlijk erg belangrijk als u bijvoorbeeld een zwembad wilt beschermen tegen het schuren van het straatwerk of tegen steentjes. Er zijn erg dunne zeilen en er zijn ook hele dikke grondzeilen. De dunste variant bij bovenstaande webshop is 110 gr./m2 echter weet ik uit ervaring dat ze er nog dunner te krijgen zijn. (Denk aan 60 of 65 gr./m2) De dikste kwaliteit grondzeil is van PVC doek, ook wel vrachtwagenzeil of bisonyl genoemd. Dit is 650 gr./m2 en is een uitstekende beschermende kwaliteit!