Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een nieuw product op de markt brengen met hulp van een expert in productrealisatie uit Zuid-Holland

Als u een nieuw product op de markt wilt brengen, maar dit niet dagelijks doet, is het verstandig om de hulp van een expert in te schakelen. Een partner met jarenlange ervaring op het gebied van productrealisatie die precies weet waar u op moet letten en hoe u van uw product een succes kunt maken. Lencon uit Noordwijk is zo’n betrouwbare partner. Voor productrealisatie in Zuid-Holland en daarbuiten rekent u dan ook het best op deze specialist. U bepaalt bovendien zelf hoe veel van het proces u aan deze specialist uitbesteedt. U kunt namelijk de volledige productrealisatie aan deze expert uit Zuid-Holland overlaten, maar het is ook mogelijk om slechts een deel uit te besteden of om extra mankracht in te huren en de producten op uw eigen locatie te ontwerpen en te realiseren.

Een expert in productrealisatie die u van begin tot eind bijstaat

Lencon uit Noordwijk, in Zuid-Holland, staat u bij met uiteenlopende aspecten van productrealisatie. Denk hierbij aan het ontwerp en de ontwikkeling, maar ook aan de assemblage van het uiteindelijke product. Uiteraard staan uw wensen in elke stap van het proces centraal, zodat het eindproduct aan al uw verwachtingen voldoet. Om zo flexibel te kunnen zijn en u zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft het bedrijf een uitgebreid personeelsbestand nodig. Het groeiende bedrijf heeft hierdoor ook vaak interessante openstaande vacatures. Zo is er bijvoorbeeld een vacature voor een industrieel product ontwerper. U rekent dus niet alleen op deze specialist voor hun uitgebreide dienstverlening, maar ook wanneer u op zoek bent naar een leuke, afwisselende baan.

Solliciteer op een interessante vacature bij deze specialist

Bent u benieuwd geworden naar de vacature voor industrieel product ontwerper? Bezoek dan zeker eens de website van deze specialist voor meer informatie over deze interessante functie. U gaat hoe dan ook voor een baan met veel afwisseling, want het klantenbestand van Lencon is breed en divers. Uiteraard kunt u via de website van het bedrijf ook meteen solliciteren op de vacature voor een industrieel product ontwerper. U hoeft dan enkel uw cv en motivatie achter te laten en het bedrijf neemt zo snel mogelijk contact met u op.