Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staat centraal bij dit uitvaartcentrum in Lisse

Wilt u een passend laatste afscheid regelen voor uw dierbare? Dan kunt u ervoor kiezen om hiervoor een uitvaartcentrum in te schakelen. Een dergelijk bedrijf neemt de organisatorische zaken voor u uit handen. Van der Putten & Dunweg in Lisse is een dergelijk uitvaartcentrum. Ze zorgen voor een passende uitvaartlocatie, verzorgen de opbaring en verzorging en helpen u desgewenst bij het doen van aangifte bij overlijden. Ook bieden ze hulp bij het uitkiezen van onder andere de rouwkaart, rouwadvertentie, muziek, fotografie en de uitvaarkist. Dit alles doen ze met persoonlijke aandacht waarbij betrokkenheid centraal staat. De wensen van u, uw naasten en uw dierbare staan immers centraal.

Een uitvaartcentrum met een SKU-keurmerk

Bij Van der Putten & Dunweg wordt er echt de tijd genomen om uw wensen te bespreken en de verschillende mogelijkheden door te nemen. Samen met een uitvaartconsulent worden de mogelijkheden stap voor stap doorgenomen. Zo komt u tot de mooiste ideeën voor een waardig afscheid die niet alleen passen bij de wensen van u en uw naasten, maar ook van de overledene. Doordat dit uitvaartcentrum in Lisse beschikt over een SKU-keurmerk en lid is van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen kunt u rekenen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Alles wordt professioneel geregeld.

Maak een afspraak met een uitvaarconsulent

Wilt u meer weten over de dienstverlening van dit uitvaartcentrum in Lisse? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van Van der Putten & Dunweg. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Ze vertellen u graag meer over hun mogelijkheden en luisteren naar uw verhaal en wensen. U kunt vervolgens direct een afspraak inplannen met hun uitvaartconsulent. Tijdens deze afspraak wordt er dieper ingegaan op de verschillende mogelijkheden. De afspraak is geheel vrijblijvend, zodat u in alle rust een weloverwogen keuze kunt maken voor een uitvaartcentrum. Bekijk de website van dit bedrijf voor meer informatie. Hier vindt u tevens de contactgegevens.

https://www.vanderputtenendunweg.nl/