Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een producent en leverancier van betongranulaat

Pelt & Hooykaas uit Rotterdam helpt u graag bij het verkrijgen van betongranulaat. Zij zijn een leverancier en producent van secundaire bouwgrondstoffen en daarom uw partner in de beton- en infrasector. Zij leveren verschillende halfverhardings-, toeslag-, bestortings- en stabilisatiemateriaal.  Betongranulaat is te gebruiken als toeslagmateriaal dat perfect toepasbaar is in wegenbouw. Hierbij kunt u denken aan wegen, fiets- en wandelpaden.

Het belang van duurzame en hoogwaardige producten

Tegenwoordig is een circulaire economie niet meer weg te denken. Gelukkig maakt dit bedrijf geen gebruik van primaire grondstoffen, maar alleen van secundaire bouwgrondstoffen. Betongranulaat is een hoogwaardig product dat ze verkopen. Dit granulaat wordt gewonnen uit betonpuin dat vrijkomt bij gerecyclede constructies. Gesloopt beton is na bewerking uitstekend als granulaat door dit eerst te breken, zeven en te reinigen. Het betongranulaat bij deze expert is te verkrijgen in verschillende afmetingen zoals 0/4 en 4/22. Beide afmetingen zijn KOMO-gecertificeerd voor de toepassing in beton. Ook voor andere secundaire bouwgrondstoffen kunt u bij deze leverancier terecht. Denk bijvoorbeeld aan waterbouwslak, menggranulaat, ekoliet en meer. Waterbouwslak is te gebruiken voor de waterbouw. De producten worden niet alleen geleverd, maar u krijgt ook deskundig advies door de jarenlange ervaring die de specialisten van dit bedrijf hebben.

Bestel uw duurzame bouwgrondstoffen bij dit ervaren bedrijf

Zoekt u een professionele leverancier en producent van secundaire bouwgrondstoffen? Pelt & Hooykaas produceert verschillende soorten materiaal voor het creëren van een circulaire infrastructuur. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van primaire grondstoffen heeft dit bedrijf oog op de toekomst. Ook is het betongranulaat KOMO-gecertificeerd en dient het zich uitstekend voor als grindvervanger. Ondanks dat de materialen hergebruikt worden, blijft de waarde van het materiaal behouden. Zo is er nodig steeds een constante kwaliteit. Neem gerust contact op met dit bedrijf en vraag een offerte aan voor de producten die u wilt.

https://pelt-hooykaas.nl/