Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Eenvoudig online een nieuwe elektrische bakfiets, zoals de Urban Arrow kopen

Ervaar ook het gemak van een elektrische Urban Arrow bakfiets. Ideaal om uw kind(eren) eenvoudig te vervoeren, zonder dat u  zwaar hoeft te trappen. Want het zware trappen en dat de bakfietsen niet wendbaar zijn, vinden veel mensen het nadeel van een bakfiets. Een elektrische bakfiets van het hoogwaardige merk Urban Arrow is voorzien van elektrische ondersteuning, zodat u niet al te zwaar hoeft te trappen. Ook zijn de elektrische bakfietsen van Urban Arrow zeer wendbaar, door het aerodynamische design. Nog een reden om een Urban Arrow bakfiets te kopen. Waar wacht u nog op?

Profiteer van het unieke aanbod aan bakfietsen

In de Antilope winkel in Hilversum heeft Fietskar.nl een ruim aanbod aan unieke bakfietsen. Kies bijvoorbeeld voor de elektrische bakfiets van Urban Arrow, of de Triobike uit Denemarken, die is bekroond als een van de veiligste bakfietsen ter wereld. Bent u Hier vindt u ruim 600 vierkante meter aan producten die uw fietsplezier verhogen. Behalve de Urban Arrow bakfiets kunt u hier vele andere bakfietsen en stadsfietsen kopen, inclusief alle accessoires die u nodig heeft om uw fietstocht zo aangenaam mogelijk te maken. Gaat u stijlvol door het leven? Kies dan voor de stylish Johnny Loco bakfiets, die met zijn schitterende uiterlijk iedereen versteld doet staan.

Ga eropuit met het hele gezin

De handige accessoires die u bij bijvoorbeeld uw nieuwe elektrische Urban Arrow bakfiets kunt kopen, maken het zeer eenvoudig om met het hele gezin op pad te gaan. Installeer bijvoorbeeld een comfortabel babyzitje op uw nieuwe bakfiets, of zorg voor de juiste verlichting. Met bijvoorbeeld een regenhoes fietst u zelfs op een prettige manier in de regen. Zo gaat u comfortabel en veilig op pad en fietst u vele prettige kilometers, bij alle weersomstandigheden. Het kan allemaal door het kopen van een Urban Arrow bakfiets met bijpassende accessoires.

https://www.fietskar.nl