Pakhuis Delft
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gaat u een gezondheidscentrum starten in de regio van Zevenaar?

Als u een gezondheidscentrum gaat starten in de regio van Zevenaar of Arnhem, dan is het belangrijk om over een geschikte ruimte te beschikken. Bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur kiest u uit een mooi aanbod aan diverse panden die geschikt zijn om uw zorginstelling te starten. Daarnaast profiteert u er van uitgebreide en klantvriendelijke service en beschikken de experts over jarenlange ervaring, waarmee ze al diverse organisaties, bedrijven en instellingen hielpen aan een geschikt pand om hun werkzaamheden uit te voeren.

Bekijk het ruime aanbod aan ruimtes om te huren

U bekijkt het aanbod aan diverse ruimtes online bij deze verhuurders. Van Keulen Vastgoed – Verhuur beschikt namelijk over een prachtig portefeuille aan ruimtes voor allerlei soorten bedrijven. Bent u ZZP’er, ondernemer, start u binnenkort een gezondheidscentrum of heeft u een culturele instelling in Zevenaar of de omgeving van Arnhem? Voor al deze toepassingen vindt u een geschikte ruimte. U kunt vanuit uw locatie patiënten uit de gehele regio ontvangen en met veel plezier uw vak uitoefenen. Daarnaast staan de experts van dit bedrijf bekend om hun flexibele manier van werken. Wanneer u ervoor kiest bij dit bedrijf te huren, dan heeft u drie maanden opzegtermijn en heeft u ook de mogelijkheid om korte huurcontracten of huurcontracten voor onbepaalde tijd op te laten stellen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Neem contact op met dit bedrijf

Wilt u ook een ruimte huren voor uw gezondheidscentrum in de regio van Zevenaar? Of heeft u behoefte aan een verhuuroplossing op maat? Neem dan contact op met dit bedrijf en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Zo kunt u flexibele contacten op laten stellen of voor een sell-lease-back-deal gaan. Bekijk het aanbod eenvoudig online of neem contact op met de specialisten om uw wensen te bespreken. De organisatie is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Wacht niet langer en bekijk snel het aanbod online!

https://vankeulenverhuur.nl/