Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Gasdetectoren en andere apparatuur voor gas

Bij Compur Monitors hebben ze diverse gasdetectoren en andere apparatuur om gas te meten, monitoren en terug te dringen. Als u met giftige en brandbare werkt, dan is het belangrijk dat u gasdetectoren in uw ruimte bevestigt. Deze detecteren hoeveel gas er in de ruimte hangt en waarschuwen u als dit gehalte te hoog is. Veel gas of andere giftige stoffen tasten uw gezondheid aan, net als die van uw medewerkers en de natuur. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de detectoren altijd optimaal functioneren, daarom is regelmatig onderhoud belangrijk. Sommige detectoren kunt u ook dagelijks te testen door middel van een zelftest.

Hoe checkt u of uw detector nog werkt?

U kunt een zelftest uitvoeren op uw gasdetectoren. Dit doet u met behulp van doelgas. Dit doelgas controleert onder andere of de detector de juiste waarden meet. Het apparaat voert in de meeste gevallen zelf de zelftest uit of de test is handmatig in te schakelen. U kunt gewoon op een knop drukken op het apparaat en de test wordt uitgevoerd. Er zijn ook apparaten waarbij het iets anders werkt en waarbij u met een magnetische pen deze functie moet activeren. Het systeem wordt vaak zelf automatisch ingeschakeld en u bepaalt zelf hoe vaak u wilt dat deze test wordt uitgevoerd. Door gasdetectoren dagelijks een zelftest te laten doen, bent u er elke dag van verzekerd dat het systeem goed werkt en uw veiligheid garandeert. Dat maakt de gasdetectoren de veiligste apparaten voor uw gasdetectie.

Bespaar kosten door regelmatig zelf de test uit te voeren

Wilt u graag gasdetectoren aanschaffen bij Compur Monitors en wilt u regelmatig een controle uitvoeren zodat u weet of deze altijd goed functioneert? Dan bespaart u enorm veel geld door de zelftest uit te voeren. U hoeft zo minder snel een nieuw apparaat te kopen én u hoeft niet speciaal een monteur te laten komen. Wilt u meer informatie over de apparaten voordat u deze aanschaft? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met Compur Monitors.

https://www.compur.nl/