Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Gebruik betonnen megablokken als wand, opslagruimte of grondkering

Ben jij op zoek naar een snelle oplossing om een opslagruimte te maken voor bijvoorbeeld zand of grind? Dan zijn betonblokken misschien wel de oplossing! Met stapelbare betonblokken creëer je binnen de kortste keren een zeer stabiele opslagruimte, die desgewenst ook net zo snel weer gedemonteerd kan worden. Je kunt de praktische blokken ook gebruiken voor het maken van wanden in bijvoorbeeld hallen of loodsen. Dankzij noppen en uitsparingen vallen de blokken precies in elkaar, wat zorgt voor een stabiele muur, zonder dat je bevestigingsmaterialen nodig hebt. Bij Cementbouw uit Cruquius, dicht bij Haarlem, vind je lego betonblokken, ofwel megablokken, in verschillende vormen en maten. De juiste blokken voor iedere toepassing vind je zonder twijfel bij deze specialist.

Duurzaam en efficiënt

De lego betonblokken van deze expert zijn dus veelzijdig toepasbaar. De megablokken kunnen gemakkelijk op elkaar gestapeld worden, waardoor ze snel te monteren zijn. Wanneer je de blokken ergens anders in wilt zetten of een wand wilt verplaatsen naar een ander deel van een hal of loods, wordt de constructie heel gemakkelijk weer gedemonteerd. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer duurzaam. Alle megablokken worden namelijk gemaakt van 100% gerecycled betongranulaat, of van 100% gerecycled beton. Doordat de blokken keer op keer te gebruiken zijn, gaan ze zeer lang mee en passen ze perfect binnen een circulaire werkwijze. Als je veel belang hecht aan eenvoudige toepasbaarheid én aan duurzaamheid, zit je met de lego betonblokken van dit bedrijf dus helemaal goed.

Neem vandaag nog contact met dit bedrijf op voor advies

Wil jij meer weten over de manier waarop de betonblokken van dit bedrijf geproduceerd worden? Of heb je behoefte aan advies met betrekking tot het vinden van blokken met de juiste afmetingen? Dan neem je gerust contact met de experts van dit bedrijf uit Cruquius op. Zij helpen je graag bij het vinden van de juiste blokken voor jouw toepassing.