Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Gecertificeerde Barista Nodig? – Jmw Horeca Uitzendbureau

Table of ContentsBarista Huren, Barista Workshop Of Koffie Op Locatie?Barista Huren, Barista Workshop Of Koffie Op Locatie?Baristas Inhuren En Boeken Voor Jouw Event – ShowbirdEchte Barista Met Koffie Bakfiets Huren – True Barista Mobiele …Barista Cursus Haarlem – Heel NederlandsWerken Als Freelance Barista Op Locatie! In Nijmegen~Coffeecompany: Medewerkers, Locatie En Carrières – LinkedinDe Leukste Koffietentjes In AmsterdamBarista Wat Is Dat – Go Webshop

Je bent in staat om een koffie te beoordelen en indien nodig recepturen aan te passen of te verbeteren. We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Gezien ons specialisme is affiniteit met koffie en horeca een vereiste. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om mensen zich welkom te laten voelen en van de mooiste koffie te voorzien.

Landrover Catering   Barista op locatie met koffie foodtruckPrijs Barista inhuren voor evenementen in Nederland

Je bent communicatief sterk, hebt een oprechte interesse in mensen en vindt het leuk om grote verantwoordelijkheid te hebben. Verder is het belangrijk dat je de Nederlandse taal beheerst en een teamspeler bent. Wij bieden een uitdagende functie op een cruciale plek binnen een jong en snelgroeiend bedrijf. Hierin krijg je de ruimte om door te groeien en in onze SCA Academy trainen we in je alle aspecten van koffie.

Barista Huren, Barista Workshop Of Koffie Op Locatie?

Hierbij bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden en onbeperkt koffie. We hopen een enthousiaste collega te vinden die met een servicegerichte instelling wil werken naar de best mogelijke koffie ervaring voor onze afnemers en hun gasten. Als jij denkt jezelf hierin te herkennen en graag wilt werken met een aantal gepassioneerde koffie-gekken, reageer dan via de e-mail op deze vacature.

Je kunt bij vragen bellen naar Lizzy op 0619400715 of gewoon direct je motivatie en CV mailen naar – koffie workshop amsterdam.

Koffie Op Locatie – Piaggio – Barista – El Cappuccino

Bekijk het overzicht hieronder. Plaats je aanvraag op en ontvang direct reacties van foodtrucks in de categorie ‘Koffie / Thee’.

Wilt u tijdens een bruiloft, een feest, een beurs of een evenement één of meerdere enthousiaste en professionele barista’s inhuren? Een professionele barista, heerlijke koffie met mooie latte art en gastvrijheid: wij van Caffe Delizia regelen alles voor u om uw gasten of bezoekers een leuke koffiebeleving te geven. Met het inhuren van één of meerdere professionele barista’s van Caffe Delizia zorgt u ervoor dat de gasten op uw evenement een warm ontvangst krijgen.

Barista – Werken Bij Compass Group

Wij zorgen dankzij onze koffiebeleving ervoor dat de gasten van uw feest of bezoekers van uw evenement of beurs stuk voor stuk een geweldige ervaring hebben wanneer ze koffie halen. Onze barista’s hebben de beste machines om de lekkerste koffie van hoge kwaliteit mee te maken. Daarnaast kunnen ze de mooiste latte art maken en laten zij dankzij hun presentatie ook nog eens een goede indruk achter! Huur nu één of meerdere barista’s Diverse mogelijkheden op locatie Onze barista’s komen op iedere locatie naar keuze, zowel binnen als buiten, om verse koffie te zetten.

Zo kunt u bij ons onze barista’s huren inclusief al het apparatuur en andere benodigdheden. Bent u zelf in het bezit van een professionele koffiemachine? Dan kunt u ook kiezen voor het huren van alleen een professionele barista. Hij of zij gaat dan met uw eigen machine aan de slag.

Barista Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

In onze Koffiebus zit een Italiaanse mobiele espressobar waarmee we verse Italiaanse koffie in een stijlvolle entourage kunnen serveren. In onze stijlvolle Fiat rijden we naar u toe op iedere locatie naar wens en voorzien we gedurende het evenement uw gasten van heerlijke koffie. Contact Caffe Delizia Professionele barista op locatie inhuren? Natuurlijk kan dat bij Caffe Delizia! Of u nu een feest, beurs of evenement organiseert, wij helpen u graag met het zetten en presenteren van de beste koffie.

Philips L'Or Barista LM8012/60 - Koffiecupmachine - Zwart   bol.comCafé La Rue in de Bilt, speciale duurzame koffie op locatie – Bij Alex

Heeft u nog een vraag of wilt u meer informatie? U kunt dan bellen naar 06-44737080 of mailen naar .

Barista Cursus In Amsterdam – Voor Horeca En Liefhebbers

Met onze nostalgische mobiele espressobar verzorgen wij als een echte gastheer, graag de koffie op uw Event, Promo, Opening, Feest, Bruiloft of Uitvaart. Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato en andere koffie varianten, als ook thee en chocomelk. Uiteraard met Latte Art. Daarnaast verzorgen we graag het gebak en de catering. Eén aanspreekpunt voor UW gemak.

Heerlijke cappuccino, perfecte espresso, een leuke espressobar of -kraam, een geweldige toevoeging op uw feest! Wij leveren de espressobarren en espressokramen in verschillende formaten voor elk feest en delen tot wel 300 cappuccino’s per uur uit met twee personeelsleden. Onze apparatuur en koffie is van de hoogste kwaliteit, gecombineerd met onze kennis en ervaring zetten wij voor ieder feestje de lekkerste koffie, espresso, cappuccino, latte macchiato en andere koffie producten.

Koffie Van Koldenhof – Barista Op Locatie Met Piaggio Mobiele …

Marjon van Dijen Goede service en een leuke barista! Zeker bijgedragen aan het resultaat van de beurs. De koffie was heerlijk en de workshop was een succes! Marco van Vliet #2 Met de barista op de beurs konden wij onze gasten in de watten leggen met heerlijke koffievariaties op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling in Utrecht.

Echt een succes! Wendy Hertgers De smoothies waren binnen no-time goed te vinden door alle beursbezoekers. We zijn zelfs zo enthousiast over jullie concept(en), dat we voor volgend jaar weer de smoothies als aandachtstrekker willen boeken. Fleur Huisman Wij hebben de mobiele espressobar al twee keer op partij gehad en zijn bijzonder tevreden! De Mini zorgt ervoor, dat een kopje koffie drinken een bijzondere ervaring wordt.

Barista Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Een echte aanrader dus. Jakovina van Haeringen Ik ben blij dat we voor Cascara gekozen hebben. Van begin af aan goede informatie en daarna uitstekende en snelle dienstverlening en levering. Uiterst betrouwbaar. De shaker was ook leuk om mee samen te werken. De smoothies gingen als hete broodjes over de toonbank.

w. ze waren een succes. Het smaakte voortreffelijk.

Barista Cursus In Amsterdam – Voor Horeca En Liefhebbers

 

Filters (1 actief) Zoekopdracht Functietitel Extra zoekwoorden Woorden uitsluiten Plaats of postcode Eigenschappen vacature. koffiekar huren.