Pakhuis Delft
Image default
Cadeau

We kennen de beste cadeau-ideeën voor hem & mannen

Jongens weten instinctief wat andere jongens leuk vinden en leuk vinden. Als hij een automan is, een tech nerd, sportief of gewoon een bankzitter, herkennen andere kerels precies wie ze zijn en wat hen blij zou maken wat een cadeau betreft. Voor meisjes die cadeaus voor jongens kopen is het altijd wat moeilijker, vooral als je nog maar aan het begin van een relatie staat.

We geven allemaal om verschillende redenen cadeaus, maar diep van binnen geven ze allemaal blijk van een zekere mate van liefde en waardering jegens de ontvanger. Of het nu voor een verjaardag is, of een andere speciale gelegenheid, Kerstmis, of een dankbetuiging, de daad van het geven laat zien dat iemand om je geeft en is uniek voor de gever.

Er zijn een paar basisregels om te onthouden als je een man een kerstcadeau voor heren cadeau wilt doen dat hij echt zal waarderen.

✓ Kosten zijn niet alles. Je hoeft niet veel uit te geven aan een kerstkado voor mannen om gewaardeerd te worden. Iets duurs kopen is niet iets voor een man die trouw is aan zichzelf. Het enige type man dat een duur geschenk zal waarderen omdat het duur is, is iemand die op zoek is naar een rijke vrouw, meestal om te freeloaden. Onthoud dat het feit dat een geschenk duur kan zijn, de gever niet waardevoller maakt voor degene die het geschenk ontvangt.

✓ Minder is meer. Het is beter een man één goed doordacht geschenk te geven, dan hem met veel geschenken te overladen, want dat vermindert de waarde ervan in zijn ogen. Je kunt te veel van het goede hebben. Mannen denken graag dat ze uniek zijn, en de hoeveelheid geschenken geeft die indruk niet echt.

Het lijkt op een strooien aanpak en zegt dat je niet echt zo goed over hem nagedacht hebt, en ontdekt hebt wat hij echt wil, dus geef je hem al die opties of hij ze leuk vindt of niet. Het wekt ook de indruk dat je, door geld uit te geven aan veel cadeautjes, je gevoel van eigenwaarde verbetert en de rol van kostwinner op je neemt.

✓ Sentiment en praktisch nut. Kleding, lederwaren en eau de cologne zijn enkele van de meest voorkomende geschenken voor mannen, maar eerlijk gezegd zijn het gemakkelijke opties, en het is wat mannen zijn gaan verwachten van mensen die niet veel nagedacht hebben over het geven van geschenken.

De meeste mannen denken niet erg na over het kopen van kleding, of dingen die geen duidelijk doel hebben. Als een geschenk geen zin heeft, dan zullen de meeste mannen het helemaal niet waarderen. Heb je een langdurige relatie met een man, dan kun je iets dat voor jullie beiden sentimenteel is als geschenk overwegen. Een speciaal in opdracht gemaakte foto van jullie beiden samen is iets dat jullie beiden zullen koesteren of zelfs eeuwigheidsringen.

✓ Hoe minder je weet, hoe minder je uitgeeft. Als je de man niet zo goed kent, misschien heb je net verkering, of is het een verre relatie, overweeg dan een kleiner cadeau en niet iets dat veel kost. Het is de actie en de gedachte die in het geven gaat die belangrijk is, niet het cadeau zelf.

✓ Bij nader inzien toch maar niet doen. Als je totaal onzeker bent of je een man al dan niet een cadeau moet geven, is het antwoord altijd: niet doen. Als hij maar een toevallige kennis is en je wilt iets markeren, zoals een verjaardag, dan volstaat een kaart, geen geschenk nodig.