Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Geniet van een heerlijke watervakantie dankzij deze bootverhuur in Zeeland

Zoekt u een leuk idee voor een vakantie met vrienden of familie? Denk er dan eens over na om een boot te huren en Nederland vanuit een ander perspectief te verkennen. Met een zeiljacht van bootverhuur Waterfront Jachtcharter uit Kortgene, Zeeland wordt het gegarandeerd genieten. Of u nu over de wateren van Zeeland wilt varen of liever naar Rotterdam, Amsterdam of de Biesbosch vaart; de mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt uw route namelijk zelf samenstellen of een van de verschillende bestaande routes kiezen. Welke route u ook kiest: u zult zeker genieten van een heerlijke vakantie op het water.

Kies uit verschillende luxe zeil- en motorjachten die van alle gemakken voorzien zijn

Bij Bootverhuur Waterfront Jachtcharter uit Kortgene, Zeeland heeft u de keuze uit diverse zeil- en motorjachten. Als u bijvoorbeeld van een stillere vaartocht wilt genieten, kiest u het beste voor een zeiljacht, maar als u liever meer snelheid wilt, is een motorjacht aan te raden. Welke boot u ook kiest, u bent verzekerd van een luxe jacht dat van alle gemakken voorzien is. U kunt er heerlijk slapen op de opgemaakte bedden en er is een luxe Rituals bad-/doucheset aanwezig waarmee u heerlijk kunt douchen. Daarnaast is er een goed uitgeruste theedoos en een Nespresso-apparaat met enkele cups.

Maak uw vakantie nog luxer met deze extra’s

U kunt uw vakantie nog luxer maken bij deze bootverhuur in Zeeland. U kunt bijvoorbeeld een vouwfiets erbij huren, zodat u even heerlijk kunt fietsen wanneer de boot ergens aanmeert. Daarnaast is er een tafelbarbecue te huur waarmee u voor een heerlijk en origineel diner kunt zorgen aan boord van het jacht. Ook is het mogelijk om een dinghy bij het zeiljacht te huren met roeispanen of een buitenboordmotor. Het is zelfs mogelijk om vaarles te nemen, zodat u zelf het jacht leert besturen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers van Waterfront Jachtcharter.