Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Nooboo’s duurzame kleding heren

Nooboo brengt verandering aan de mode-industrie met het eigen duurzame kleding gemaakt van bamboevezels en organische materialen. Zo is Nooboo de eerste speler op de Europese markt die 100% afbreekbare bamboe toepast op de duurzame kleding heren en dames. De duurzame kleding heren en dames zijn heel comfortabel en zo zijn de truien gemaakt door onze expertise in Portugal en de rest van de duurzame kleding in Indonesië. Nooboo’s duurzame kleding heren en dames zijn 95% bestendig tegen uv-stralingen, vochtregulerend, antibacterieel, isolerend en verkoelend. Bovendien zijn deze unieke eigenschappen essentieel en fungeren Nooboo’s duurzame kleding heren en dames als zeer comfortabele basics.

 

Nooboo’s missie

In de studio van Amsterdam wordt kritisch gewerkt aan de ontwerpen van ieder duurzame kleding. Nooboo is een jongmerk en zit vol met passie, ideeën en motivatie om milieuvriendelijke en kwalitatieve bamboe kleding verder uit te breiden in de toekomst. Nooboo denkt zowel intern- als extern. Iedereen die betrokken is met ons heeft hetzelfde doel voor ogen en dat is de consument een eerlijk en schoon gevoel te bezorgen op het vlak van duurzame kleding. Bovendien om hiermee ook de wereld een stuk beter te maken. Om dit te kunnen bereiken moet Nooboo eerst goed voor onszelf zorgen. Het welzijn van onze betrouwbare productieteam in Portugal en Indonesië vindt Nooboo namelijk belangrijk. Zorg eerst voor onszelf, zodat we voor anderen kunnen zorgen.

 

Bestellen en verzending

Bestellen bij Nooboo is eenvoudiger dan ooit. Je selecteert in ons assortiment door jou gekozen duurzame kleding heren of duurzame kleding dames met de juiste maat. Nooboo verzendt je bestelling zo spoedig mogelijk en zelfs wereldwijd. Indien je voor 16.00 uur een bestelling plaatst, wordt het op dezelfde dag nog verzonden. Je ontvangt de volgende werkdag in huis. Je hoeft niet aanwezig te zijn thuis, want het pakket past door je brievenbus.