Pakhuis Delft
Image default
Vakantie

Geniet van een karpervisvakantie op een prachtig recreatiepark

Recreatiepark De Groote Vliet is de perfecte locatie voor een karpervisvakantie. Op dit aangename recreatiepark vindt u verschillende faciliteiten die uw verblijf erg prettig maken. Zo is er een grote visvijver aanwezig. In deze vijver zwemmen verschillende vissen zoals palingen, snoekbaarzen, witvissen en voorns. Neem uw hengels en andere materialen mee en geniet van een visvakantie. U mag bij dit recreatiepark twee hengels per persoon meenemen. Zo kunt u ook met meerdere hengels tegelijk vissen. Bent u vergeten een visvergunning aan te vragen? Dit kunt altijd nog ter plaatse bij de receptie doen. Zo kunt u op het laatste moment beslissen of u gebruik wilt maken van de speciale visvijver.

Een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan in een prachtige omgeving

Recreatiepark De Groote Vliet biedt veel voordelen naast de grote visvijver waar u gebruik van kunt maken tijdens uw karpervisvakantie. Zo is het ook mogelijk om te genieten in een vakantiehuis waar honden zijn toegestaan. Dit recreatiepark biedt speciale vakantiehuisjes aan waar met een hond verbleven mag worden. Neem uw trouwe viervoeter mee voor een ontspannen vakantie en geniet van de prachtige omgeving in West-Friesland. U kunt heerlijke wandelingen maken in dit mooie, groene gebied. U bent van harte welkom met uw honden tegen een kleine vergoeding.

Ontdek de parels in de omgeving

Geniet dankzij de vele faciliteiten van een geslaagde karpervisvakantie. Met faciliteiten als een visvijver, sportveld, receptie en eetcafé is alles aanwezig wat u nodig heeft om te genieten. Maak wandelingen door de prachtige natuurgebieden in de omgeving of maak een fietstocht. Natuurlijk kunt u ook gewoon genieten van vissen in de zon. Wilt u uw trouwe viervoeter meenemen? Dankzij een vakantiewoning waar honden zijn toegestaan is dit mogelijk. Geniet van een heerlijke vakantie en bekijk snel de beschikbaarheid.