Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Goede koffie haal je bij deze koffiebranderij

Een echte koffieliefhebber weet dat koffiebonen roosteren tijd kost. Om het optimale uit de bonen te halen qua smaak en aroma’s is het noodzakelijk om deze zorgvuldig te roosteren op een speciale manier. Koffiebranderij CoffeeXperts weet wat het geheim is en past deze toe om de hoogste kwaliteit koffiebonen aan haar klanten te kunnen leveren. 

Een koffiebranderij met de slow roast-methode

Deze koffiebranderij brand alle koffiesoorten volgens de slow-roast methode. Dit houdt in dat zij alle koffie langzaam roosteren in het geavanceerde apparaat: de Loring Machine. Deze machine zorgt ervoor dat de koffie langzaam maar zorgvuldig wordt geroosterd. Dit kost wat meer tijd, maar dat is ook zeker te proeven in het eindresultaat. De smaken en aroma’s van alle koffiesoorten komen geheel los en tot hun recht door deze methode. Probeer één van hun vele beschikbare koffiesoorten en ontdek zelf de heerlijke smaken die vrij komen door de slow roast-methode.

Twijfels? Probeer hun proefpakket!

Als je nieuwsgierig bent geworden naar de heerlijke koffiesoorten van deze koffiebranderij maar geen keuze kunt maken uit hun ruime aanbod, dan is er voor jou de perfecte oplossing! Deze bekwame koffieproducent biedt namelijk voor precies deze situatie een proefpakket aan. Deze beschikt over vier verschillende koffiesoorten van 500 gram zodat je deze in alle rust kunt uitproberen en kunt beslissen welke jouw favoriet is. Dit proefpakket bestel je, net zoals de rest van hun assortiment, eenvoudig online voor een scherpe prijs. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen drie werkdagen al jouw heerlijke koffie.

Raadpleeg hun contactgegevens

Heb je vragen over één van de soorten koffiebonen die deze koffiebranderij in de aanbieding heeft? Of wil je meer weten over bijvoorbeeld de levering of het proces van het roosteren, raadpleeg dan het contactformulier op hun website. Vul jouw gegevens in samen met jouw vraag en de ervaren medewerkers van dit bedrijf zullen zo snel mogelijk contact met jouw opnemen om jouw vragen te beantwoorden.