Pakhuis Delft
Image default
Bedrijven

Workwear voor verschillende sectoren in regio Rotterdam

Heeft u een eigen bedrijf en bent u hiervoor op zoek naar kwalitatieve workwear in regio Rotterdam? Dan zit u hiervoor bij Impressive Wear goed. Dit bedrijf biedt u een ruim assortiment aan, aan verschillende werkkleding. De werkkleding is geschikt voor verschillende sectoren. Denkt u hierbij aan sectoren, zoals de horeca, de bouw of misschien wel in de sport. Wanneer u besluit werkkleding aan te schaffen bij dit bedrijf, dan kunt u er ook voor kiezen om deze kleding te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld uw logo zijn of misschien wel uw bedrijfsnaam. De bedrukking wordt volledig in uw eigen huisstijl gedaan, zodat de kleding perfect bij uw bedrijf past.

Duurzaam ontworpen werkkleding

De werkkleding van dit bedrijf bestaat uit verschillende lijnen. Zo kunt u werkkleding kiezen uit de klassieke kledinglijn, maar zij bieden ook een speciale duurzaam ontworpen vegan lijn. Duurzaamheid en hoogstaande kwaliteit is waar dit bedrijf voor staat en dat laten zij graag terugkomen in de werkkleding en accessoires die zij u aanbieden. Naast gepersonaliseerde workwear, kunt u bij dit bedrijf in regio Rotterdam ook terecht voor andere branding voor uw bedrijf. Impressive Wear is namelijk onderdeel van Impressive Branding. Bent u dus op zoek naar een totaaloplossing voor uw merkidentiteit? Wacht dan niet langer en schakel zeker hun hulp in! Zij gaan graag voor u aan de slag met onder andere relatiegeschenken, gevelreclame of met uw website of webshop.

Bel nu en vraag naar meer informatie

Heeft u besloten dat u workwear wilt aanschaffen bij dit bedrijf in regio Rotterdam? Of heeft u misschien juist wel meer interesse in het laten personaliseren van de werkkleding, bijvoorbeeld met het bedrukken van uw eigen logo? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan! Zij vertellen u graag meer over wat zij doen en wat de mogelijkheden hierin zijn voor u. Ook voor andere vragen of meer informatie neemt u contact met ze op.