Pakhuis Delft
Image default
Gezondheid

Heeft u een tandarts in Katwijk nodig?

Tandarts Katwijk Dental heeft dé oplossing voor uw gebitsprobleem. Ook als u nog geen problemen aan uw gebit ervaart, is het van groot belang dat u regelmatig bij de tandarts op controle komt. De professionals nemen uw gebit en tandvlees met veel liefde onder hun hoede. Er zal niet onnodig aan uw gebit worden gesleuteld. Integendeel, alleen datgene dat strikt noodzakelijk is wordt gedaan en wel om groter euvel te voorkomen. Uiteindelijk zal deze tandarts uit Katwijk u veel pijn en frustratie kunnen besparen: als er complicaties optreden aan uw gebit, is het noodzakelijk dat u er in een vroeg stadium bij bent, in plaats van dat u afwacht. Een ontstoken gebit kent geen genade en gaat van kwaad naar erger.

Persoonlijk en betrokken

Katwijk Dental is een kleinschalige tandarts uit Katwijk aan Zee die openstaat voor nieuwe patiënten. De praktijk verkies een persoonlijke aanpak voor een immens klantenbestand, waarbij aan de lopende band klanten voorbij komen. De patiënt – u dus – wordt te allen tijde persoonlijk betrokken in het zorgproces. Het onderhoud van uw gebit staat op de eerste plaats. Zo zullen de mondhygiënisten niet zomaar beginnen met sleutelen aan uw tanden en tandvlees. Er zal eerst overleg met u plaatsvinden om te bepalen waar u last van heeft en wat u mogelijkerwijs aan wil pakken. Ook voor grotere tandheelkundige ingrepen kunt u bij deze tandarts uit Katwijk terecht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw tanden te laten bleken.

Doel en streven

Het doel van deze tandarts uit Katwijk is simpel en logisch: het zorgen van een stralende lach bij zoveel mogelijk patiënten. Uiteindelijk is het de wens van de praktijk dat alle patiënten het pand opgewekt verlaten – niet omdat ze een ‘vervelende’ controle achter de rug hebben, maar ook omdat ze écht geholpen zijn en het gevoel hebben dat hun gebit in goede staat verkeerd. Langskomen kan op basis van afspraak: deze maakt u voor wanneer het u uitkomt.