Pakhuis Delft
Image default
Zorg

Werk aan een sterk team met dagbesteding in Zeeland

Teambuilding kan erg belangrijk zijn om als collega’s goed met elkaar samen te werken. Of het nu goed gaat of minder goed, een dagje ‘de hei op’ werkt altijd positief. Hiervoor kun je onder andere terecht bij SAM-en, een zorgboerderij in Ovezande. Een dagje dagbesteding in Zeeland, in de vrije natuur en met de paarden, kan je helpen nieuwe inzichten te krijgen die van pas kunnen komen bij het dagelijks werk. Hebben jullie met de collega’s het paintballen, de escaperoom en de fietspuzzeltocht al gedaan? Kies dan voor een dagje tot rust komen in Zeeland.

Alle neuzen dezelfde kant op

Het doel van teambuilding is dat ‘alle neuzen weer dezelfde kant op staan’. Waar doen we het voor? Waar staan we voor? Wat is onze missie en visie? Het zijn zaken waar je in de waan van alledag niet altijd bij stilstaat. Maar het is goed om af en toe de dagelijkse omgeving en werkzaamheden even achter je te laten en samen te kijken waar je staat en wat je doelen zijn. Dat kan heel goed met een dagje dagbesteding in Zeeland. In een rustige maar inspirerende omgeving kunnen jullie aan de slag met je doelen. Dat kan eventueel ook met de paarden, die het voltigeren een hele leuke bezigheid vinden. Hierna kunnen jullie met frisse energie er weer een hele poos tegenaan, hopelijk met nieuwe inspiratie.

Informeer naar de mogelijkheden voor teambuilding

Lijkt het je wel wat, een dagbesteding in Zeeland met je collega’s? Informeer dan naar de mogelijkheden bij SAM-en. Je vindt meer informatie op de website. Als je daar niet volledig antwoord vindt op je vragen dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen. Op de zorgboerderij in Ovezande komen ook kinderen en jongeren met een beperking of met sociale problematiek. Het programma wordt volledig afgestemd op de wens van de klant.

https://www.sam-en.nl/