Pakhuis Delft
Image default
Aanbiedingen

Het belang van grondig grootkeuken onderhoud

Heef u een horecazaak? Dan weet u hoe belangrijk het is om uw zaak schoon te houden en hygiënisch te werken. Hygiëne is immers belangrijk om de gezondheid van uw gasten en medewerkers te kunnen waarborgen. Daarnaast draagt een goede hygiëne bij aan een positief imago voor uw bedrijf. Wanneer klanten weten dat u professioneel en schoon te werk gaat, zijn zij bovendien eerder bereid om terug te komen. Uiteraard is een schone keuken ook wettelijk verplicht. U doet dan ook ongetwijfeld uw best om alles schoon te houden en reinigt uw keuken regelmatig. Het is echter vaak lastig om alles goed schoon te maken, zeker als veel keukenapparatuur het grootste deel van de dag in gebruik is. Bovendien valt het niet mee om bij alle gaatjes en hoekjes te komen. Daarom kunt u voor grootkeuken onderhoud het best een gespecialiseerd bedrijf inschakelen, zoals Valor Services.

Grootkeuken onderhoud door een expert

Valor Services bestaat uit een dynamisch team dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in de dienstverlening en het ontwikkelen van onderhouds- reinigingsmiddelen. Dit team staat klaar om grootkeuken onderhoud bij u uit te voeren. Wanneer u kiest voor een dieptereiniging van uw keuken, kunt u rekenen op:

  • Een volledige reiniging van uw keuken, inclusief plafonds, wanden en vloeren
  • Verwijdering van oude kitlagen en het aanbrengen van nieuwe, schimmelwerende silicone
  • Grootkeuken onderhoud

Ook professionele luchtkanaalreiniging

Naast grootkeuken onderhoud, kan Valor Services ook een luchtkanaalreiniging voor u uitvoeren. Door een luchtkanaalreiniging beperkt u het risico op brand en verbetert u de luchtkwaliteit binnen uw pand. Hierdoor creëert u een gezonde werkomgeving. Een luchtkanaalreiniging begint met een inspectie van uw luchtkanalen. De experts van Valor Services bekijken dan uw situatie en beslissen welke reiniging er nodig is. Vervolgens kunnen zij de volgende diensten uitvoeren:

  • Alle soorten luchtfilters vervangen
  • Verschillende luchtgroepen reinigen
  • Het onderhoudsprogramma beheren

Heeft u interesse? Neem dan contact op met dit schoonmaakbedrijf in Aartselaar, België.