Pakhuis Delft
Image default
Dieren

In dit hondenpension ervaart ook uw hond een leuke vakantie

Wanneer u op vakantie gaat, is het niet altijd handig of mogelijk om uw trouwe viervoeter met u mee te nemen. Een uitstekend alternatief is dan om tijdens uw vakantie uw hond naar een betrouwbaar hondenpension te brengen. Uiteraard brengt u uw hond niet zomaar naar een hondenpension wanneer u op vakantie gaat. U wilt namelijk rustig van uw vakantie kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over of uw hond wel in goede handen is. Het is daarom een goed idee om uw hond onder te brengen bij hondenpension Veldhoef in Putten, Noord-Holland. Bij dit professionele pension heeft uw hond de kans om écht hond te zijn. De honden hebben hier enorm veel ruimte om plezier te maken, te rennen en te spelen. Midden in de natuur in Putten heeft uw hond de kans om ook een geweldige vakantie te beleven, terwijl u zorgeloos geniet van uw eigen vakantie.

Uw hond maakt veel vrienden tijdens een verblijf in dit pension

Wanneer u zelf heerlijk van uw vakantie geniet, is het natuurlijk geweldig als uw hond het naar de zin heeft in het hondenpension. Wanneer u uw hond onderbrengt in hondenpension Veldhoef in Putten, heeft uw hond gegarandeerd een geweldige tijd. Voorafgaand aan de opvang wordt uw hond verwelkomt op een proefdag. Tijdens deze dag wordt beoordeeld of uw hond het prettig vindt in het pension en of het contact met andere honden goed verloopt. Daarnaast ziet u wanneer u uw hond ophaalt direct hoe de hond op u reageert. Zo kunt u met een prettig gevoel op vakantie en weet u dat uw hond in goede handen is. Wie weet maakt uw trouwe viervoeter vriendjes voor het leven!

Plan een proefdag in bij dit pension

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u uw hond onderbrengen bij een professional met veel hondenkennis? Plan dan een afspraak om uw hond op proefdag te laten gaan bij dit pension. Zo gaat u met een gerust hart op vakantie.

 

https://veldhoef.nl/