Pakhuis Delft
Image default
Aanbiedingen

Italiaanse wijnen bestellen of kopen bij een specialist in Breda

Wanneer een bijzondere gelegenheid gevierd moet worden, is het wel zo leuk om een heerlijke Italiaanse wijn te kopen of bestellen. U wilt uw gasten natuurlijk verrassen met een echte smaaksensatie. Geeft u een feestje? Of wilt u met vrienden en familie genieten van een diner? Er zijn genoeg momenten waarop een Italiaanse wijn echt tot zijn recht komt. Kies uit frisse witte wijnen, bloemige rosé en volle rode wijnen. Wijnhuis Oktober in Breda is een echte specialist op het gebied van wijn. Zo het uitgebreide assortiment kunt u kiezen uit wijnen uit verschillende landen. Ook kunt u Italiaanse wijn bestellen of kopen uit streken als Sicilië, Toscane of Piëmont. Deze specialist biedt wijnen aan van verschillende gerenommeerde wijnhuizen. Bestel uw favoriet eenvoudig en snel via de website van Wijnhuis Oktober.

Uitstekende wijnen gemaakt van verschillende druivenrassen

In veel verschillende landen worden uitstekende wijnen geproduceerd. Denk hierbij aan landen als Argentinië, Chili, Zuid-Afrika en Spanje. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een Italiaanse wijn te kopen of bestellen bij Wijnhuis Oktober. In verschillende streken in Italië worden wijnen gemaakt. Hiervoor worden verschillende druifrassen gebruikt die elk voor een andere smaak zorgen. Kies voor wijnen gemaakt van druifrassen als Vernaccia, Pinot Grigio, Albana en Nebbiolo. Niet alleen het druivenras typeert de smaak, maar ook het klimaat waarin de druiven groeien is van invloed op de smaak. Italiaanse wijnen worden aangeboden in een uitgebreid smakenpalet.

Bestel uw Italiaanse wijn via de webshop

De wijnen kunnen eenvoudig besteld worden via de webshop van deze specialist. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om een bezoek te brengen in de winkel van in de Wilhelminastraat in Breda. Ook hier kunt u uw favoriete Italiaanse wijn bestellen of kopen. Laat uw adviseren door de experts en ontdek het gehele assortiment van Wijnhuis Oktober.  

https://www.wijnhuis-oktober.nl/