Pakhuis Delft
Image default
Woning en Tuin

Kerntrekbeveiliging

Bij het beveiligen van een woonhuis is goed hang- en sluitwerk een vereiste. Dit gaat echt veel verder dan zomaar een slot bestellen en installeren. Laat uw kostbare bezittingen niet ten prooi vallen aan inbrekers en kies voor een slot dat is voorzien van kerntrekbeveiliging. Zou u dit niet laten plaatsen, dan kunt u wachten op het moment dat criminelen uw huis een bezoekje brengen en in een mum van tijd uw slot weten te openen door het zogeheten cilindertrekken. Een slot zonder kerntrekbeveiliging heeft namelijk een zichtbare cilinder die onbeschermd is. Hier weten inbrekers wel raad mee. Meer dan een metalen schroef heeft een inbreker niet nodig om de cilinder uit uw slot te trekken en uw huis te betreden. Een angstig vooruitzicht.

 

Slotenmaker Den Haag

 

Ga niet langer gebukt onder angst en onzekerheid en neem een goede slotenmaker in de arm. Slotenmaker Den Haag is een vertrouwd adres om de veiligheid van uw woning aan uit te besteden. Bij Slotenmaker Den Haag worden kunnen gecertificeerde sloten met anti-kerntrekbeslag worden geïnstalleerd. Door anti-kerntrekbeslag toe te passen, is de cilinder niet meer zichtbaar voor inbrekers. Hierdoor zullen ze direct beseffen dat uw woning niet zomaar toegankelijk is. Grote kans dat ze uw huis ongemoeid laten en het bij een ander adres gaan proberen.

 

Hoe kunt u zich wapenen tegen kerntrekken?

 

Anti-kerntrekbeslag is een beproefde manier om uw huis goed te beveiligen. Kies in dat geval wel voor beslag dat SKG 3 gecertificeerd is. Wilt u voorkomen dat inbrekers uw slot gaan uitboren? Een anti kerntrek cilinder, die is voorzien van boorbelemmering, biedt u de juiste bescherming. Het kan natuurlijk zijn dat uw woning is voorzien van een oplegslot. Bij Slotenmaker Rotterdam kunt u een anti kerntrek rozet aanschaffen om uw oplegslot van kerntrekbeveiliging te voorzien. U kunt er ook voor kiezen om de slotenmaker aan huis te laten komen om de klus voor u te klaren.

 

Slotenmaker inschakelen

 

Wanneer het om veiligheid gaat, is goedkoop in de meeste gevallen duurkoop. Besteed het plaatsen van uw sloten uit aan Slotenmaker Rotterdam om uw woning gegarandeerd inbraakbestendig te krijgen. Door de kennis en ervaring die ze bij Slotenmaker Rotterdam en Slotenmaker Den Haag hebben opgedaan, kunnen ze dit in korte tijd voor u in orde maken. Laat u aangenaam verrassen door de veelzijdigheid van een slotenmaker en vraag om advies om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen. Behalve voor het plaatsen van sloten kunt u een slotenmaker ook inschakelen voor het openen van uw slot bij verlies van uw sleutel of voor het vervangen van een bestaand slot na een verhuizing. De wetenschap dat deze slotenmakers een 24-uurs service hebben, zal uw gevoel van veiligheid alleen maar vergroten.