Pakhuis Delft
Image default
Sport

Kies voor de beste tennisbanen van Proflex

Wanneer u een nieuwe tennisbaan wilt aanleggen of de huidige baan wilt vervangen, kiest u natuurlijk voor de beste kwaliteit. Hier zullen de spelers u enorm dankbaar voor zijn. Een tennisbaan moet comfortabel, consistent en vlak zijn om de beste speelervaring te garanderen. Wanneer u op zoek bent naar een partner om deze tennisbaan voor u te realiseren, is er eigenlijk maar één merk waar u aan moet denken en dat is Proflex. Proflex staat bekend om een hoogwaardige collectie aan verschillende hardcourt producten. Zo is er naar ieders wens een perfecte baan te realiseren. Ton de Rooij Tennis is volledig erkend en gecertificeerde partner bij ISO-Sport en de KNLTB en ze bieden hierdoor altijd hoge kwaliteit naar uw wensen.

Wat is er allemaal mogelijk met Proflex?

Wanneer u kiest voor de Proflex producten van Ton de Rooij Tennis, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit merk heeft als enige hardcourtproduct een ITF Court Pace Certificaat in de 5 van de 5 snelheidscategorieën. Dit bedrijf heeft al talloze banen gerealiseerd in binnen- en buitenland voor uiteenlopende klanten. Van een lokale tennisclub tot de baan voor de ABN Amro World Tennis Tournament. U heeft de keuze tussen de Proflex Hardcourt, Proflex Cushion en Proflex Elite. Ze bieden allemaal uitstekende grip en een constante ballbounce en -pace. Om die reden zijn de tennisbanen van Proflex favoriet van spelers wereldwijd.

Precies naar uw wensen

Bij Ton van Rooij Tennis kunt u uw Proflex banen volledig naar wens laten ontwikkelen. Hierbij moet u denken aan schokdemping en baansnelheid, maar ook zijn deze banen leverbaar in iedere gewenste kleurencombinatie. De veelzijdigheid staat centraal bij dit merk.  Neem gerust contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Kies voor kwaliteit en laat uw nieuwe Proflex banen realiseren door Ton van Rooij Tennis. Zij helpen u graag met de keuze in welke baan het beste bij uw toepassing past.

https://www.tonderooijtennis.nl/