Pakhuis Delft
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies voor de Thule Coaster XT en ervaar maximaal rijcomfort

Iedereen wil zijn kind(eren) op een veilige manier vervoeren. Daarvoor is een goede fietskar nodig die niet alleen voor uw kind, maar ook voor u veilig is. De Thule Coaster XT is daarom de ideale fietskar voor in iedere situatie. Gaat u vaak eropuit met de kinderen of moet u ze dagelijks naar school brengen? Dan zult u zeker tevreden zijn met dit product. Naast het feit dat de Thule Coaster XT heel soepel voort te bewegen is, kunt u ook veel spullen kwijt in het speciale opbergvak. Dit komt heel goed uit wanneer u bijvoorbeeld een lange tocht gaat maken en eten en drinken mee wilt nemen voor de tussenstops. Ook wanneer u de kinderen naar school brengt hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoldoende bagageruimte.

Duurzaamheid en multifunctionaliteit gegarandeerd

Wanneer u de Thule Coaster XT gebruikt, merkt u direct dat de fiets goed tegen een stootje kan. Door de stevige materialen en een professionele assemblage, kunt u zich op elke ondergrond zonder problemen voortbewegen. Omdat de materialen van hoge kwaliteit zijn, is deze fietskar erg duurzaam en weet u zeker dat u op de lange termijn een goede investering doet. De multifunctionaliteit is tevens een sterke eigenschap van de Thule Coaster XT; de fietskar is gemakkelijk om te vormen naar een wandelwagen. Zo genieten uw kinderen altijd en overal van een comfortabele rit door de buitenlucht. Het lichte gewicht zorgt ervoor dat u zich veilig en comfortabel voelt tijdens het vervoeren van uw kind(eren), of het nu lopend of op de fiets is.

Bestel in de webshop van deze aanbieder

De Thule Coaster XT bestelt u eenvoudig en snel in de webshop van ActiveStyle. Deze wordt geleverd inclusief fietstrailer- en wandelkit. U bevestigt de fietskar heel stevig aan de fiets met behulp van Thules gepatenteerde ezHitch™. Het opbergen van de fietskar is ook geen probleem, want hij is gemakkelijk op te vouwen en de wielen passen gewoon in de fietskar zelf.

https://activestyle.eu/nl/