Pakhuis Delft
Image default
Cadeau

Met de Italiaanse kerstpakketten weet je zeker dat je goed zit

Aan het eind van het jaar is het in Nederland altijd een traditie om je personeel een kerstpakket te geven. Je kunt het niet maken om dit niet te doen, maar het is ook een moment van het jaar waarbij jij even aan het personeel kunt laten weten dat je waardeert dat ze zich zo goed voor je hebben ingezet het afgelopen jaar. Met de uiteenlopende Italiaanse kerstpakketten kan je hen heel erg blij maken. Je zorgt er door middel van het geven van de Italiaanse kerstpakketten voor dat het personeel zich ook gezien voelt Ze werken voor je en ze krijgen betaald, dat is al waardering genoeg kan je misschien denken. Maar als het personeel zich echt betrokken voelt bij een bedrijf, zal je merken dat ze harder voor je gaan werken en de motivatie een stuk hoger ligt. 

Zet je personeel ook eens in het zonnetje

Het geven van Italiaanse kerstpakketten is een manier om hen in het zonnetje te zetten, maar daarnaast is het ook een manier om hen echt iets te geven waar ze wat aan hebben. Italië is een land dat veel mensen wel eens hebben bezocht, en zo niet? Dan hebben ze vast wel eens een keer een pizza of een pasta gegeten of iets anders Italiaans. Je kunt met de inhoud van de Italiaanse kerstpakketten zelf heerlijke gerechten bereiden en daarnaast ook een lekkere Italiaanse wijn drinken. 

Voedselwaren of geen voedselwaren?

Naast de Italiaanse kerstpakketten waar veel voedselwaren inzitten, is er ook een keuze om een van de Italiaanse kerstpakketten te bestellen zonder voedsel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een short, een pastalepel of een kleine oven waar je pizza’s in kunt bereiden. De keuzes  van de Italiaanse kerstpakketten zijn erg divers en uiteenlopend en zo stel je altijd een pakket samen die goed past bij jouw personeel.