Pakhuis Delft
Image default
Eten en drinken

Koop uw thee voor de horeca bij deze theewebshop

In de theewebshop van Essentials Tea is er speciale aandacht voor bedrijven. Naast dat u thee voor thuis bestelt bij hen, kunt u hier ook terecht als u een horecagelegenheid heeft. Het personeel van deze webshop denkt graag met u mee om een pakket met losse theesmaken en theeblends samen te stellen dat precies past bij de thee-ervaring die u in uw horecagelegenheid wilt nastreven. Kies uit kant-en-klare theeblends per seizoen, bijvoorbeeld Summer Breeze of Warm Winter. Alle thee die u in deze theewebshop koopt, wordt gemaakt van pure ingrediënten zoals theebladeren, fruit, kruiden en specerijen. Doordat alle theebladeren handmatig geselecteerd en verwerkt worden, worden enkel de bladeren met de béste kwaliteit gebruikt. Dit maakt dat losse thee vaak beter smaakt dan thee uit een zakje.

Verschillende smaken

In het assortiment van deze theewebshop kiest u uit diverse smaken biologische thee voor uw horecabedrijf. Alle theesoorten die u hier koopt hebben bovendien een biologische status, door het Skal-certificaat dat zij verkregen hebben. Ook zijn de theesmaken vrij van aroma’s en suiker. Kies bijvoorbeeld voor een van de gebruikelijke soorten als witte thee, groene thee of zwarte thee. U heeft ook de keuze tussen meer exotische smaken als rooibos, matcha en hibiscus. Wilt u deze theesmaken en de blends eerst proeven voordat u het aanschaft voor uw bedrijf? Vraag dan om de mogelijkheden voor een proeverij met een van de medewerkers van deze theewebshop. Zij denken met u mee en geven u achtergrondinformatie over de thee die zij verkopen.

Bijzondere presentatiemogelijkheden

Naast dat u bij Essentials Tea een proeverij kunt boeken, is het ook mogelijk om een workshop op locatie aan te vragen voor uw bedrijf. In zo’n workshop krijgen u en uw medewerkers achtergrond informatie over het product thee. Zo kunt u de kennis en passie voor thee, die de medewerkers van deze theewebshop hebben, overdragen aan uw gasten. U krijgt ook informatie over de presentatiemogelijkheden die wij aanbieden om de ervaring van het theedrinken naar een hoger niveau te tillen.