Pakhuis Delft
Image default
Dienstverlening

Laat de stichtingskosten van uw bouwproject berekenen

Voordat u met een bouwproject start, moet u eerst wat dingen uitzoeken. Het belangrijkste wat u wilt weten, is wat uw bouwproject gaat kosten. Ook wilt u weten wat de maximale massa’s en afmetingen zijn waarmee u kunt werken. Een compleet beeld van alles wat u moet weten voordat u begint met een bouwproject, vindt u bij DDC Consulting. Ook wordt u van begin tot eind begeleidt wanneer u een bouwkundige tekening laat maken of de stichtingskosten van uw project laat berekenen.

Stichtingskosten worden vaak als volgt opgebouwd

Wat u vooral wilt weten als u een bouwproject start, is wat het u allemaal gaat kosten. Alle kosten samen worden stichtingskosten genoemd. De eerste kostenpost waar u mee te maken krijgt, is die voor het aanvragen van vergunningen, maar al snel daarna komt het laten maken van een bouwkundige tekening. Hierop kunt u niet alleen zien hoe uw pand er na de verbouwing uit gaat zien, maar ook wordt erop vermeldt hoe zwaar de massa’s zijn waarmee u kunt werken. Qua kosten krijgt u ook te maken met voor de hand liggende kosten, zoals personeelskosten en materiaalkosten. Er zijn dus nogal wat kosten waar u mee te maken krijgt. Laat de stichtingskosten berekenen door DDC Consulting, dan worden al deze kosten op een rijtje gezet. Dan weet u precies wat het project u gaat kosten. Deze specialist denkt zeker ook aan de praktische kant. Men geeft u bijvoorbeeld voorstellen over hoe uw pand het best ingedeeld kan worden en over hoe u uw pand het meest veilig bouwt. Op de bouwkundige tekening worden daarom ook de maximale draagkracht van bijvoorbeeld draagmuren aangegeven.

Vraag om een compleet advies

Als u een bouwkundige tekening laat maken door DDC Consulting, of door hen de stichtingskosten laat berekenen, dan krijgt u een beeld van het complete plaatje. Zo weet u precies waar u op moet letten tijdens de verbouwing. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met één van de specialisten. Deze zal u dan van nog meer informatie voorzien.